Campus nyt

DSF skaber rammer for samkørsel til årets Ajour messe / DSF helps to arrange transport to the Ajour Fair

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
DSF skaber rammer for samkørsel til årets Ajour messe / DSF helps to arrange transport to the Ajour Fair
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 4 November 2015, 11:23 AM
 
DSF skaber rammer for samkørsel til årets Ajour messe

Skal du med til årets Ajour-messe for maskinmestre, torsdag den 19. november? Så er DSF klar til at hjælpe dig med at finde ud af hvordan du kommer til Odense Congress Centre. 

Ajour messe

English summary:
The Students Association at AAMS helps to arrange transportation to the Ajour Fair for marine and technical engineer-students. The fair takes place in Odense on November 19.


DSF har nemlig oprettet en facebook-gruppe, hvor studerende kan snakke sammen og planlægge kørsel til og fra messen den 19. november. 


Gå til facebook-gruppen og planlæg din tur med det samme - klik her!


Din genvej til det første job
Ajour er Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference. Konferencen består af en lang række inspirerende foredrag, en udstilling, hvor op mod 180 virksomheder præsenterer sine nyeste produkter og serviceydelser, samt ikke mindst en unik mulighed for at netværke blandt relevante fagpersoner.

Som deltager får du adgang til den nyeste viden på energi- og miljøområdet, mens du som udstiller får mulighed for at komme i kontakt med den rette målgruppe af tekniske ledere og andre beslutningstagere.


Absolut et besøg værd
AAMS-studerende Mikkel Taankvist, som var med på messen sidste år, fortæller om oplevelsen:

"På Ajour bliver maskinmesterens store bredde rigtig vist frem i kraft af de mange forskellige virksomheder, der stiller op på messen. Det var en spændende måde for mig lige at komme lidt væk fra bøgerne og komme ud og snakke med "virkeligheden" omkring hvad studiet faktisk kan bruges til. Messen emmer af god stemning og fagfolk der brænder for deres felt, hvilket gør det ekstra hyggeligt at gå og snakke med repræsentanterne fra de forskellige virksomheder. Vi fik da også lige vendt en enkelt eller 2 af vores udfordringer ved nærværende semesterprojekt, hvilke flittigt blev diskuteret. Det er absolut et besøg værd,” understreger Mikkel.


Minikonference KUN for studerende
For studerende er der gratis adgang til udstillingen torsdag fra kl. 14.30 til 18.30. Herudover er der som noget nyt i år mulighed for at deltage i en minikonference for studerende, som afholdes torsdag den 19. november i tidsrummet kl. 12.00 - 14.30.


Læs mere om Ajour 2015 - klik her!