Campus nyt

AAMS-samarbejde vedr. vibrationsmåling er win-win

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS-samarbejde vedr. vibrationsmåling er win-win
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 17 September 2018, 10:55 AM
 


Et uformelt samarbejde mellem AAMS og virksomheden Uhre & Nybæk er til fordel for både de studerende og virksomheden. Det handler om praksisnærhed og synergi: Jo større viden om vibrationsmålinger, jo bedre.

Uhre&Nybæk samarbejde med aarhus maskinmesterskole 
Claus Stadsbæk Nybæk møder 6. semester studerende på AAMS til en snak om bl.a. vibrationsteknik.

Igennem de sidste knapt 4 år har Claus Stadsberg Nybæk, partner i konsulent- og servicevirksomheden Uhre & Nybæk, med jævne mellemrum besøgt AAMS. Her holder han oplæg for primært 6. maskinmester-semester om vibrationsteknik og vedligeholdelsesstrategier, og det er han glad for. Ikke fordi det giver ordrer i bogen, men fordi det hjælper til at udbrede kendskabet om et vigtigt emne:

"Vi tror meget på det, vi arbejder med og vil gerne være med til at hæve barren for kundernes forventninger til f.eks. vibrationsmålinger. Rigtig mange af de kunder, vi møder, er maskinmestre, så det handler også om at præge dem og fortælle dem om, hvad man kan forvente," forklarer Claus Stadsberg Nybæk.

OK med masser af studerende i røret
Han beretter videre, at han tydeligt kan mærke på telefonen, når han har holdt oplæg på AAMS. Så er der altid en del studerende, der ringer med spørgsmål i forbindelse med semester- og bachelorprojekter. Og det er helt fint, siger Claus.

"Det er vi vant til. Vi kender efterhånden den type projekter, de studerende arbejder med, og vi har ikke noget imod at yde support på deres projekter. Det er jo en del af filosofien om at klæde dem så godt på til virkelighedens verden som muligt. At gøre markedet bevidst om best practice," understreger han.

Alsidig virksomhed med bred fokus
Uhre & Nybæk arbejder med service, ledelse og salg til alle industrier, offshore, marine, fødevare, undervisningsinstitutioner i Danmark, med fokus på bl.a. vibrationsmåling, vedligeholdelsesstrategier og opretning. 

Desuden leverer virksomheden certificeringskurser inden for vibration og vedligehold. P.t. har Uhre & Nybæk certificeret 4 AAMS-undervisere inden for dette felt.