Campus nyt

Overvejer du at læse videre efter maskinmestereksamen? / Studying at university level

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Overvejer du at læse videre efter maskinmestereksamen? / Studying at university level
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 15 November 2013, 11:46 AM
 

Overvejer du at læse videre efter maskinmestereksamen?

Så er der flere muligheder! Med en professionsbachelor fra AAMS kan du bl.a. læse videre på universitetet og få en kandidatgrad. Kom og hør mere om dine muligheder på hhv. SDU og AAU mandag den 25. november.


Her får du lejlighed til at høre mere om hhv. cand.scient.techn. i produktion på AAU (Aalborg Universitet), som flere dimittender fra AAMS har gennemført med succes. Du kan også høre om den helt nye kandidat-uddannelse Cand.tech. i Maritim Teknologi, som udbydes på SDU (Syddansk Universitet) i Odense.


Så mød op i AUD 1 den 25. november og hør mere om dine muligheder!

  • Kl. 12.30: Foredrag om Cand.scient.techn. i Produktion
  • Kl. 14.00: Foredrag om Cand.tech. i Maritim Teknologi

Den primære målgruppe er 4-6 semester.


Om Cand.tech. i Maritim Teknologi (SDU Odense)
Cand.tech. i Maritim Teknologi er skræddersyet til personer med en maritim professionsbacheloruddannelse. Denne toårige kandidatuddannelse er skræddersyet til dig, der har en maritim professionsbacheloruddannelse og ønsker at investere i en specialiseret universitetsoverbygning inden for maritim teknologi. I uddannelsen vægtes det tværfaglige højt. Der inddrages analyser af større systemer såsom skibe, offshore installationer og maritime produktionsvirksomheder – systemer, der i sagens natur er komplekse og kræver en helhedsorienteret tilgang.


Læs mere om uddannelsen - klik her!


Om Cand.scient.techn. i Produktion (AAU Aalborg)
Motiverer det dig at arbejde med ledelsesmæssige udfordringer? Og brænder du for udvikling af industriel produktion? Med en cand.scient.techn. i Produktion kan du varetage tekniske ledelses- og driftsopgaver på et højt niveau, og du arbejder med fundamentet for den værdiskabelse, der giver mulighed for eksport og international samhandel. Under uddannelsen beskæftiger du dig med emner som produktion, informationssystemer, planlægning, strategi og økonomi.


Læs mere om uddannelsen - klik her!