Kursuskategorier


Campus nyt

Billede af Kristoffer Mølstrøm
Makerspace' store juleafslutning med jetmotor-show
ved Kristoffer Mølstrøm - mandag den 16. december 2019, 10:00
 

Makerspace holder i morgen fra 14-16 et hyggeligt juleshow slash Gløgg- og æbleskiveparty, hvor hovedattraktionen bliver "The amazing Jet-team" aka en gruppe studerende, der har ombygget en turbomotor til en jetmotor. De sætter liv i deres jetmotor kl. 15.  

Udover brølet fra jet-motoren, vil der også være mere stilfærdige aktiviteter: En lille robotarm, 3D-scanner, 3D-Chokoladeprinter, lidt blinkende Arduino'er m.m.

Såå, kig ned i Makerspace i morgen og få æbleskiver og jetmotorlir. 

sf


  

 
Billede af Kristoffer Mølstrøm
Fra turbo til jet
ved Kristoffer Mølstrøm - onsdag den 4. december 2019, 09:54
 

Seks studerende på 6. semester har udlevet en sand drengedrøm ved at udvikle en jetmotor, der i sit kraftfulde lydinferno giver associationer til et jetfly på tærsklen til take off. 


fg

To gange Michael, Mads, Hans Christian, Jason og Mikkel er en studiegruppe på 6. semester...

Læs resten af dette emne
(113 ord)
 
Billede af Kristoffer Mølstrøm
Nyt CO2-anlæg
ved Kristoffer Mølstrøm - mandag den 2. december 2019, 11:56
 

I denne uge kommer det nye CO2-køleanlæg i brug. Det skal bruges i forbindelse med undervisning og øvelser, og det kommer også til at indgå i et forskningsprojekt. 

ccc

Anlægget er finansieret med støtte fra den Maritime Fond. Bl.a. fordi, at det fra 2021 ikke længere er lovligt at renovere køleanlæg med ikke-naturlige kølemidler, såsom CFC (Chloro-Fluoro-Carbon-gasser), på skibe. Her er CO2-anlægget et relevant alternativ, da Co2 er et naturligt og miljøvenligt kølemiddel.