Campus nyt

57 AAMS'ere til Ajour-messen / AAMS-students at the Ajour Exhibition

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
57 AAMS'ere til Ajour-messen / AAMS-students at the Ajour Exhibition
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 2 December 2013, 2:28 PM
 

57 AAMS'ere til Ajour-messen


I torsdags drog en stor flok AAMS-studerende af sted til Odense, hvor de deltog i årets store Ajour-messe for maskinmestre.


Bussen, som var arrangeret af DSF og betalt af skolen, fragtede i torsdags alle dem, der havde lyst, til Odense og tilbage igen. Anledningen var den årligt tilbagevendende Ajour-messe, som samlede maskinmestre fra alle dele af landet. Tilbagemeldingen fra de deltagende studerende var yderst positiv:


"Det var en rigtig spændende dag. Man fik snakket med en masse gamle maskinmestre, og der var masser af inspiration og ideer til den fremtidige karriere," konkluderer Jacob Møller Jørgensen, 3. semester, som ikke tøver med at kalde turen for både inspirerende og givende på mange måder.¨


"Især var der rigtig mange gode kontakter til jobmarkedet. Det var virkelig rart at møde de "rigtige" maskinmestre og høre dem fortælle om variationen af jobmuligheder derude."

Ajour 2013 satte fokus på management and technology og maskinmestrenes bidrag til energioptimering, grøn teknologi og effektivitet på land og til søs. Messen blev afho i Odense Congress Center.


Hen under aften returnerede bussen til Aarhus, og det forlyder at alle dem, som steg på bussen torsdag morgen, også nåede med den hjem igan.


Læs mere om konferencen - klik her!