Campus nyt

AAMS-standen på UUG-messen kom på tv

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS-standen på UUG-messen kom på tv
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 24 January 2014, 10:37 AM
 

AAMS-standen på UUG-messen kom på tv

I øjeblikket afvikles uddannelsesmesserne rundt om i landet, og AAMS er selvfølgelig med med en stand på de jyske/fynske messer. I onsdags kom turen til Aalborg, hvor TV2 Nord interviewede vores studievejleder, Simon Djernæs.

Du kan se indslaget i sekvensen herunder - du skal dog spole 01.43 minutter frem i udsendelsen. Værten indleder med følgende ordlyd:

"Står man lige nu og skal til at vælge karriereretning, kan man få inspiration på uddannelsesmessen i Aalborg Kongres- og kulturcenter. De unge kan bl.a. høre om hvordan man udvikler computerspil og hvad en karriere i forsvaret indebærer ... men der er også andre uddannelser, som måske har lidt sværere ved at fange de unges opmærksomhed, blandt andet maskinmestrene, som dog kan lokke med masser af muligheder og lav arbejdsløshed."


Sammen med Fredericia Maskinmesterskole er AAMS repræsenteret på UUG-messerne i både Aarhus, Herning, Odense og Aalborg.

Super tv-omtale fra det nordjyske!

 

Simon Djernæs
Ang: AAMS-standen på UUG-messen kom på tv
by Simon Djernæs - Friday, 24 January 2014, 1:55 PM
 

I drømmer ikke om hvor tidligt jeg stod op den morgen for at få mit hår til at side så specielt. Det handler om blikfang når vi er på messe wink

Esben H. Thomsen
Ang: AAMS-standen på UUG-messen kom på tv
by Esben Hedegaard Thomsen - Tuesday, 28 January 2014, 9:38 AM
 

Lækkert at høre at du endda yderst målrettet havde tonet din accent lidt over i det aalborgensiske.big grin