Campus nyt

MSSM-invitation til studerende på AAMS / Invitation to students

 
Billede af Jacob Munkholm Jensen
MSSM-invitation til studerende på AAMS / Invitation to students
ved Jacob Munkholm Jensen - fredag den 25. april 2014, 13:15
 

MSSM-invitation til studerende på AAMS


Vi har modtaget nedenstående opfordring fra Foreningen til Søfartens fremme vedr. fripladser til den maritime MSSM-konference. MSSM er en årlig konference, hvor det maritime erhverv mødes om sikkerhed, sundhed og miljø.


Velkommen på MSSM 2014! Konferencesekretariatet har sendt ansøgninger afsted til flere fonde, for at få dem til at støtte fripladser for studerende ved de maritime skoler til deltagelse på dette års MSSM-konference.

I 2013 deltog mange studerende og de har alle givet udtryk for vigtigheden af, at få mulighed for at sparre og netværke med folk fra branchen, samt ikke mindst at få inspiration og sparring til kommende bacheloropgaver. Vi har igen i år mulighed for, at kunne tilbyde fripladser til studerende inden for de maritimt relaterede studier. Sæt kryds i kalenderen den 27. - 29. august.


Alt hvad vi skal vide er lidt om dig og dit studie - samt hvorfor du mener, at det vil give værdi for dig at deltage på konferencen i år. Send din ansøgning til: mssm@maritimecenter.dk senest den 14. juni 2014.


Læs mere om konferencen - klik her!