Campus nyt

Sidste dag i Borggade / Final day in Borggade

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Sidste dag i Borggade / Final day in Borggade
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 27 June 2014, 11:33 AM
 

Sidste dag i Borggade

Den sidste nadver. Kantinens sidste måltid bestod af biksemad med spejlæg. Det er også Karsten og Henriks sidste måltid som AAMS-ansatte. På Navitas vil de være ansat af Aarhus Universitet.

Mange ting gøres i øjeblikket for sidste gang. Man går måske ind og ud af en bestemt dør for sidste gang, eller man drikker den sidste øl på plænen ved p-pladsen eller bestiller sin sidste ret i kantinen.

Det er ikke kun de 47 dimittender, der takker af i dag. Det gør vi alle sammen. Eller i hvert fald stort set alle sammen. En håndfuld medarbejdere i administrationen og i teknisk afdeling holder nemlig ikke ferie fra i eftermiddag, men bliver ved et par uger endnu, så alt kan være klar til både nye og "gamle" studerende på Navitas i august.


I dag serverer kokkene Karsten og Henrik deres sidste måltid i den gamle Borggade-kantine, og det er ikke uden et vist vemod. Ikke at forstå sådan at de er kede af udviklingen - for de skal jo drive den nye kæmpe-kantine på Navitas og glæder sig til det. Men der var jo også hyggeligt i det gamle køkken, og selvom man glæder sig, kan man jo stadig godt savne en smule.


Sådan har vi det vel alle sammen, både studerende og ansatte - og ikke mindst dimittenderne, som for alvor skal ud og trykprøves i virkelighedens verden. For jer bliver Navitas et sted, hvor I kommer på besøg. For os andre bliver det ramme omkring en ny og spændende hverdag.


Tillykke til dimittenderne, og tak til Borggade for 46 solide år - selvom ingen af os har været med helt fra starten, dengang ved årsskiftet 1968-69. Nu er tiden kommet til noget nyt.


God sommer til jer alle. Vi ses på den anden side - på Navitas!