Campus nyt

Vi er tilbage :-)

 
Picture of Michael Pedersen
Vi er tilbage :-)
by Michael Pedersen - Thursday, 17 July 2014, 9:38 PM
 


Mandag morgen d.14/7 kl. 7:15 lukkede vi alle servere ned for sidste gang i Borggade, og begyndte at klargøre dem til flytningen ned på Navitas. Det viste sig at være en større opgave end flyttefolkene havde regnet med, så vi modtog først grejet igen senere mandag eftermiddag. Og så kunne arbejdet starte med at holde "indflytterfest" i vores nye flotte serverrum. Tingene begyndte hurtigt at tage form og tirsdag middag var alt på plads, og oppe at køre internt i huset. Onsdag fik vi hul igennem til forskningsnettet, og Torsdag var "store gennembrudsdag" hvor campus igen var på nettet.


Men det er ikke kun internetforbindelsen der har fået en overhaling. Netværket er bygget helt fra bunden med krav om høj ydelse og oppetid, og alt er designet med en 10 gange højere ydelse end netværket i Borggade. Der vil også være etableret et nyt trådløst netværk som dækker hele huset, og login proceduren bliver ændret så der kun skal logges ind en gang (med mindre du får ny computer, eller geninstallerer den gamle). Dette login vil kunne benyttes på alle uddannelsesinstitutioner som er tilknyttet eduroam.


Vi mangler stadig en række småting, men vi bliver klar med det hele inden skolen åbner igen i August, så vi glæder os til at tage imod alle studerende og ansatte, efter sommerferien smile

 

God sommer fra
Troels og Michael

IT afdelingen AAMS