Campus nyt

Velkommen til nye omgivelser på Navitas / Welcome to at new environment

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Velkommen til nye omgivelser på Navitas / Welcome to at new environment
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 19 August 2014, 8:58 AM
 

Velkommen til nye omgivelser på Navitas


Kære studerende ved AAMS! Velkommen tilbage fra sommerferie, og velkommen til Navitas. Denne sommers semesterstart er ikke kun helt speciel for de nye iblandt jer, men for os alle sammen.

Mens vi andre holdt ferie i juli måned, havde skolens tekniske afdeling – i samarbejde med husets facility management – haft travlt med at få de sidste ting på plads i den nye bygning, så alt kunne være klar til semesterstart. Der er blevet arbejdet hårdt for at nå så langt, som vi er nu, og i disse dage oplever vi for første gang maksimal belastning på bygningen, fordi både AAMS, INCUBA og Ingeniørhøjskolen er ved at være i gang.

For, som de fleste af jer allerede ved, er Navitas et bofællesskab, bestående af AAMS, Ingeniørhøjskolen og INCUBA – sidstnævnte er et kontorfællesskab for små og mellemstore innovative virksomheder i Aarhus. Tanken er at bygge bro imellem etagerne og udnytte hinandens spidskompetencer.

Derfor er vi utrolig glade for at kunne præsentere jer for de nye omgivelser, som har været undervejs i mange år. Jer, der kommer med fra vores gamle adresse i Borggade, vil møde helt nye omgivelser, som på ingen måde kan sammenlignes med de nedslidte lokaler inde i byen. Men skolens ånd er stadig den samme, og vi har en fælles opgave i at skabe en god og dynamisk atmosfære, med masser af læring og god synergi hos maskinmesterstuderende, nu også sammen med ingeniørstuderende og innovative virksomheder.

På AAMS er der startet 86 adgangskursister på fremmødestudie og 29 adgangskursister på fjernstudie. På 1. semester er der startet 80 nye studerende, fordelt på fire klasser, og på 4. semester starter der 120 nye studerende, fordelt på tre hold.

Selvom vi har arbejdet hårdt for at blive klar til tiden, vil der altid være enkelte ting, som enten ikke fungerer eller viser sig uhensigtsmæssige, så snart huset er taget i brug. Vi er opmærksomme på de startvanskeligheder, der kan være, og arbejder på at løse dem, efterhånden som de opstår. Det håber vi at I som studerende har forståelse for. Er du i tvivl om noget i den henseende, så kontakt din underviser, teknisk afdeling eller studieadministrationen.

Vi glæder os til at tage hul på et nyt semester sammen med jer!

Med venlig hilsen
Anders Hanberg Sørensen, rektor