Campus nyt

AAMS i TV2 Østjylland i aften / AAMS in the news tonight

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS i TV2 Østjylland i aften / AAMS in the news tonight
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 4 September 2014, 3:14 PM
 

AAMS i TV2 Østjylland i aften


I dag havde AAMS besøg af et kamerahold fra TV2 Østjylland, som lavede et indslag om skolens nye rammer på Navtias, og om fremtiden.

Husk at zappe over på TV2 i aften kl. 19.30, hvor de regionale nyheder efter planen bringer et indslag fra Aarhus Maskinmesterskole. Nogle bemærkede sikkert kameraholdet, som besøgte skolen i formiddag, og som i den forbindelse filmede rundt om på skolens lokationer på Navitas.

Selvom kameraholdet var på skolen og filme i op imod halvanden time - bl.a. med billeder fra den nye maskinrumssimulator - bliver indslaget på tv næppe længere end halvandet minuts tid.


Artikel i Søfart
Anledningen til TV2 Østjyllands interesse var en artikel i Søfart, publiceret i tirsdags, som under titlen "Maskinmesterskole har for lidt plads" beretter, at AAMS forventer kraftig vækst i antal studerende de kommende år, og at de nye lokaliteter på Navitas inden for en overskuelig årrække bliver for små. Som en del af den fremtidige planlægning påtænker AAMS således at udvide kapaciteten til lejede lokaler andetsteds på havnen.


Hvis du abonnerer på Søfart, kan du logge ind og læse artiklen ved at klikke her.


Vi bringer selvfølgelig indslaget fra TV2 Østjylland her på campus, så snart det er tilgængeligt.

Massiv digital omtale af AAMS
Udover tv-indslaget fik AAMS desuden omtale i både Radio GO! FM og på DR P4 Østjylland i dag.

Det skete i forbindelse med indvielsesarrangementet i morgen fredag. I lokalradioen var det udviklingschef Simon Bek, som fortalte om Store Aktivitetsdag, og på DR P4 var det rektor Anders Hanberg, som på ejerkredsens vegne fortalte om den officielle indvielse af Navitas.


Louise Liv Larsen, 8. semester, blev også interviewet om indtrykkende i de nye omgivelser.

 

Picture of Jacob Munkholm Jensen
Ang: AAMS i TV2 Østjylland i aften / AAMS in the news tonight
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 5 September 2014, 2:42 PM
 

Via linket herunder kan du se indslaget om AAMS på TV2 Østjylland i går aftes. Af indslaget fremgår det nærmest, som om vi overvejer at fraflytte Navitas pga. pladsmangel. Det er jo dog ikke intentionen, men i fremtiden kommer vi til at skulle bruge endnu mere plads, som skal fungere som supplement til Navitas.

Se indslaget - klik her!