Campus nyt

Invitation til DIRA Roadshow på Navitas / Robot Roadshow

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Invitation til DIRA Roadshow på Navitas / Robot Roadshow
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 23 October 2014, 9:59 AM
 

Invitation til DIRA Roadshow på Navitas

27. november 2014 kl. 11.00-17.00 gæster DIRA Roadshow Navitas med masser af spændende robotter. Alle er velkomne til at kigge forbi!

DIRA står for Dansk Robot Netværk! På DIRA Roadshow vil du opleve det nyeste indenfor automatisering og robotteknologi. Du vil få inspiration til hvordan din virksomhed kan blive mere konkurrencedygtig og derigennem bevare produktion, arbejdspladser og velfærd i Danmark.


Tag et par timer ud af kalenderen og besøg os. Det er gratis, alle er velkommen og det kan vise sig at blive værdifuldt og skabe mange nye arbejdspladser på din virksomhed.


Automatisering er ikke længere kun til store seriestørrelser. Simple automatiseringsløsninger kan relativt nemt implementeres, uden det kræver massive investeringer. Det kan øge produktiviteten og være rentabelt helt ned til enkeltstyksproduktion. 


Men Danmark har brug for uddannet arbejdskraft, både til at betjene og udvikle robotter. Derfor fokuserer DIRA Roadshow, også på den udfordring Danmark står over for de kommende år, med at uddanne tilstrækkeligt med arbejdskraft til de mange nye arbejdspladser robotterne vil skabe.


Se DIRA Roadshow 2014 "The Movie" herunder. Så du er med på beatet, når snakken går henover kaffeautomaten i den kommende tid... Det handler om Robotter. Det handler om DIRA Roadshow!Læs mere om DIRA - klik her!