Campus nyt

Here we come...

 
Per Hessellund
Here we come...
by Per Hessellund - Tuesday, 9 October 2012, 6:39 PM
 

Som et led i skolens internationaliseringsstrategi har adjunkt Jens Vinther netop besøgt universiteter og virksomheder i Texas og Dallas. Besøget er blot et ud af en række tiltag, som skal sikre, at vi til august 2013 kan slå dørene op for et hold udenlandske studerende, som vil tage et semester hos os. Det er i første omgang valgfagslinjen “Energy – Technology and Management”, der udbydes internationalt.
 
Jens, der er med i udviklingen af den internationale valgfagslinje “ Energy – Technology and Management”, havde taget turen til Houston, Texas , således han kunne få et indblik i, hvorledes et amerikansk universitet arbejder. >>At træde ind i undervisningslokalerne på University of Houston var næsten som at komme hjem<< siger Jens med et glimt i øjet >>25 studerende i klassen, en underviser der på bedste vis forsøger at formidle forelæsningen, og den samme levende interaktion i klassen som vi kender her på AAMS<<
 
På mit spørgsmål om, hvordan besøget påvirker udviklingen af det internationale tilbud, svarer Jens >>Nu er det jo ikke alene amerikanere, som vi forventer dukker op til august, men besøget giver alligevel en vis ro, da undervisningsmetoderne ikke er helt forskellige fra vores<<
 
Senere på året rejser underviserne Jakob Holm og Thomas Frederiksen også en tur til USA for at undersøge amerikansk uddannelseskultur. Denne gang for på nærmeste hold at følge en 2.- eller 3.-årsklasse, for at få mere detaljeret information om niveauet og indlæringsmåden.


Jens Vinther

Fakta

Jens Vinther
Stilling:
Adjunkt

Baggrund: Ingeniør i nanoteknologi
Ynglingskage: Tiramisu (med ekstra flødeskum)

University of Huston
University of Houston is the leading public research university in the vibrant international city of Houston. Each year, we educate more than 39,800 students in more than 300 undergraduate and graduate academic programs, on campus and online.
Read more...