Campus nyt

NSI - visionært innovationsmiljø på Navitas / Innovation at Navitas

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
NSI - visionært innovationsmiljø på Navitas / Innovation at Navitas
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 29 October 2014, 1:42 PM
 

NSI - visionært innovationsmiljø på Navitas


Måske har du allerede hørt om NSI - Navitas Science and Innovation. Hvis ikke, så bliv opdateret og læs videre herunder.


I september åbnede et nyt start-up factory på Navitas. Start-up factory er en del af et samlet innovationsmiljø, som har fået navnet Navitas Science and Innovation (NSI) og drives i et samarbejde mellem AAMS, IHA og INCUBA.


Det var en bevilling på 15 mio. kroner fra Region Midt, som gav Aarhus det spritnye og visionære innovationsmiljø i NSI-regi. Det nye start-up factory rummer både kontor- og workshop faciliteter samt prototypeværksteder og laboratorier. Målet er at styrke de entreprenørielle kompetencer og booste iværksætterraten blandt studerende, på tværs af maskinmester- og ingeniørstudierne.


Siden 1.september har studerende fra IHA og AAMS således haft mulighed for at etablere startup-virksomheder i Start-up Factory, som er beliggende på Navitas' 5. etage.


Det er bl.a. muligt at benytte NSI-faciliteterne til at vælge bachelorpraktik i egen virksomhed. Se filmen herunder og mød AAMS'eren Søren, som lige nu er i gang med netop det:

 

http://youtu.be/qeEiDgVTXVg