Campus nyt

Forrygende interesse for orienteringsmødet på AAMS / Great interest in briefing at AAMS

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Forrygende interesse for orienteringsmødet på AAMS / Great interest in briefing at AAMS
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 7 November 2014, 3:17 PM
 

Forrygende interesse for orienteringsmødet på AAMS


Torsdag den 6. november kl. 19.00 blændede AAMS op for årets sidste orienteringsmøde. Det var samtidig det første i de nye rammer på Navitas, og aftenen slog alle publikumsrekorder.


Interessen for at komme og høre om maskinmester- og automationsteknolog-uddanelserne på AAMS var større end nogensinde, da AAMS torsdag aften afholdt det sidste af to årlige oreinteringsmøder for potentielle studerende og deres familie, kærester og venner mv.


Der kom cirka 200 tilmeldte gæster til arrangementet, hvilket er lidt under det dobbelte end det, der plejer at komme til orienteringsmøderne på AAMS.


Begge store seminarlokaler var fyldt til bristepunktet, med hhv. gæster med en gymnasial og en erhvervsrettet baggrund. Derudover var der lokaliteter til dem, der ønskede at høre mere om uddannelsen til automationsteknolog og maskinmesteruddannelsen som fjernstudie.


Den overvældende interesse lover godt for næste års optag, og både studievejledere og de studerende, som havde meldt sig som rundvisere og medhjælpere under oplæggene, ydede alle en stor indsats hele aftenen igennem.


Se flere billeder på facebook - klik her!