Campus nyt

Vi vader i beskidte tallerkener mv. på AAMS / Clean up after yourself

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Vi vader i beskidte tallerkener mv. på AAMS / Clean up after yourself
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 11 November 2014, 12:23 PM
 

Vi vader i møgbeskidte tallerkener mv. på AAMS


Kære studerende - nu skal det være slut med griseriet! Stanken af gammelt, indtørret mad på glemte tallerkener i grupperum er blevet for meget ...

Efter flere henvendelser fra AAMS'ere, som er ved at have fået nok af medstuderendes tilsyneladende lemfældige omgang med brugt service, ser vi os nødsaget til at poste denne opfordring på campus: Husk at aflevere dine beskidte tallerkener, bestik mv. i kantinen!


Måske er der nogen, der regner med at vi har hyret rengøringsfolk eller kantinepersonale til at fjerne vores brugte service, hentet op fra kantinen - og at det derfor skulle være OK at dumpe tallerkener med madrester mv. rundt omkring i grupperum, i printerrum, i gangarealer og i klasseværelser.

Men det er ikke rengøringsfolkenes og kantinepersonalets job, og de rydder ikke op. Det er nemlig DIT job. Kan du hente en tallerken med mad i kantinen, kan du også bære den tilbage igen.


Derfor: Ryd op efter dig selv, eller tag din mor med i skole! wink


 

Og så videre, og så videre, og så videre ...

 

Picture of Rene Zimmer Jakholm
Ang: Vi vader i beskidte tallerkener mv. på AAMS / Clean up after yourself
by Rene Zimmer Jakholm - Wednesday, 12 November 2014, 10:20 AM
 

Det er SÅ klamt det der.

Hvis folk er så utilfredse med indeklimaet i klasseværelserne og på skolen generelt, ville det være en god ide at starte med at fjerne de bakteriebomber der.