Campus nyt

Kom til DIRA Roadshow på Navitas / Robot show this week

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Kom til DIRA Roadshow på Navitas / Robot show this week
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 24 November 2014, 1:26 PM
 

Kom til DIRA Roadshow på Navitas


Det handler om robotteknologi! DIRA Roadshow er et åbent hus arrangement, som løber af stabelen på Navitas torsdag den 27. november 2014, kl. 11.00-17.00.


DIRA står for Dansk Robot Netværk. På DIRA Roadshow vil du opleve det nyeste inden for automatisering og robotteknologi. Du vil få inspiration til hvordan din (kommende?) virksomhed kan blive mere konkurrencedygtig og derigennem bevare produktion, arbejdspladser og velfærd i Danmark.


Automatisering er ikke længere kun til store seriestørrelser. Simple automatiseringsløsninger kan relativt nemt implementeres, uden det kræver massive investeringer. Det kan øge produktiviteten og være rentabelt helt ned til enkeltstyksproduktion. Men Danmark har brug for uddannet arbejdskraft, både til at betjene og udvikle robotter. Derfor fokuserer DIRA Roadshow også på den udfordring som Danmark står over for de kommende år: Nemlig at uddanne tilstrækkeligt med arbejdskraft til de mange nye arbejdspladser, robotterne vil skabe.


Derfor: Tag et par timer ud af kalenderen og besøg showet. Det er gratis, alle er velkomne og det kan vise sig at blive værdifuldt for dig.


Se DIRA Roadshow 2014 "The Movie" - klik her!

Læs mere om DIRA (Dansk Robot Netværk) - klik her!