Campus nyt

Masser af gæster til DIRA Roadshow på Navitas / Succesful Robot show Thursday

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Masser af gæster til DIRA Roadshow på Navitas / Succesful Robot show Thursday
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 28 November 2014, 2:05 PM
 

Masser af gæster til DIRA Roadshow på Navitas


Det handlede om robotteknologi! DIRA Roadshow'et, som løb af stabelen på Navitas torsdag den 27. november 2014, var et åbent hus arrangement for alle med interesse for robotter.

DIRA står for Dansk Robot Netværk. På DIRA Roadshow oplevede gæsterne det nyeste inden for automatisering og robotteknologi. Her var der masser af inspiration til hvordan virksomheder kan blive mere konkurrencedygtige og derigennem bevare produktion, arbejdspladser og velfærd i Danmark.


Automatisering er ikke længere kun til store seriestørrelser. Simple automatiseringsløsninger kan relativt nemt implementeres, uden det kræver massive investeringer. Det kan øge produktiviteten og være rentabelt helt ned til enkeltstyksproduktion. Men Danmark har brug for uddannet arbejdskraft, både til at betjene og udvikle robotter.


Derfor fokuserede DIRA Roadshow også på den udfordring, som Danmark står over for de kommende år: Nemlig at uddanne tilstrækkeligt med arbejdskraft til de mange nye arbejdspladser, robotterne vil skabe.


Rammen på Navitas var helt perfekt, idet emnet er oplagt for både ingeniører og maskinmestre.


Se flere billeder af arrangementet på facebook - klik her!