Campus nyt

Navitas Science and Innovation - nu også online!

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Navitas Science and Innovation - nu også online!
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 6 January 2015, 3:24 PM
 

Navitas Science and Innovation - nu også online!


NSI bringer viden videre og skaber nye muligheder – nu også online. I august 2014 så Navitas Science and Innovation, NSI, for første gang dagens lys. En ny organisation med det formål at sætte Navitas, iværksætteri og virksomhedssamarbejde på landkortet med støtte fra Region Midt.

Aarhus Maskinmesterskole, Ingeniøruddannelserne under Aarhus Universitet og INCUBA samarbejder med det fokus at skabe aktiviteter, faciliteter og ydelser med særligt sigte på at fremme kontakten til erhvervslivet, støtte de studerendes og iværksætternes motivation og mulighed for at starte egen virksomhed. 


Herudover arbejder NSI ihærdigt på at øge samarbejdet mellem forskere, undervisere, iværksættere og virksomheder både på og uden for Navitas.

I efteråret 2014 var der således 30 iværksættere i NSI Startup Factory; et iværksættermiljø på Navitas. Fem af dem var studerende, der havde valgt at gå i praktik i egen virksomhed. Hertil kommer flere samarbejder mellem virksomheder og forskere, samt en vellykket Startup Weekend, som resulterede i at vinderen nu sidder i INCUBAs startupmiljø: Startup Lab.


NSI er med andre ord godt i gang og glæder sig rigtig meget til at udbygge aktiviteter og ydelser i 2015. Du kan læse meget mere om NSI på deres netop lancerede hjemmeside.

Gå til nsi-navitas.dk - klik her!


På siden er der mange muligheder for at læse videre om de aktiviteter, der forgår i NSI, og hvilke ydelser, de tilbyder maskinmester-studerende.