Campus nyt

Nye undervisere på AAMS, januar 2015 / New teachers at AAMS

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Nye undervisere på AAMS, januar 2015 / New teachers at AAMS
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 9 January 2015, 12:32 PM
 

Nye undervisere på AAMS, januar 2015

Her i januar kan vi sige velkommen til seks nye undervisere på AAMS. Fra venstre, øverst på billedet, er det Allan, Daniel, Niels-Jørgen, Lars, Per og Finn.

Allan Abildskov er ansat som underviser i TM gruppen og skal i foråret undervise på 4. semester. Allan er uddannet produktionsingeniør og kommer fra et job på Verdo Energy og Produktion, Randers.

Daniel Nielsen er ansat som underviser i el-gruppen og skal i foråret undervise på 5. og 6. semester i el. Daniel er udlært elektriker og uddannet maskinmester fra AAMS. Daniel kommer fra et job på Grundfos.

Niels-Jørgen N. Jørgensen skal undervise i el på værkstedet. Han skal fremadrettet også undervise i PA. Niels-Jørgen er udlært elektriker og uddannet svagstrømsingeniør.

Lars Astrup er ansat som laboratorie underviser/medarbejder og skal fremadrettet være med til at undervise og hjælpe i vores laboratorier. Lars er uddannet maskinmester og har mange års erfaring med vedligehold.


Per Brath er ansat som underviser tilknyttet PA faggruppen. Per er uddannet M.Sc. in Electrical Engineering og har en erhvervs Ph.D i Control Engineering. Per kommer fra et job på Grundfos.


Finn Falkenberg er ansat som underviser i el-gruppen og skal undervise på 4. og 5. semester i el. Finn er uddannet maskinmester og har mange års erfaring med vedligehold, som han også har en diplomuddannelse i.


Tag godt imod dem!