Campus nyt

Så er Navitas Fitness ved at være klar / Join Navitas Fitness

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Så er Navitas Fitness ved at være klar / Join Navitas Fitness
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 6 February 2015, 2:03 PM
 
Så er Navitas Fitness ved at være klar

Som de fleste måske er klar over, er vi blevet stillet et fitnessrum i udsigt her på Navitas. Efter lang ventetid er der nu lys for enden af tunnelen (for enden af gangen ved fredagsbaren på Niveau 1).


fitnessrum navitas 1


Et udvalg bestående af Camilla Dalsgaard Larsen (INCUBA), Hans Chr. Bøgelund Jakobsen (Ingeniørområdet AU), Poul Boisen (AAMS), Dannie Lehmann (studerende fra Ingeniørområdet AU) og Ronnie Søgaard Andersen(studerende fra AAMS), er i øjeblikket gang med at indrette det nye fitnesslokale på Navitas.  Som nævnt befinder det sig på Niveau 1 - nærmere bestemt ved siden af auditoriet. Fitness rummet er forankret i Navitas ejerforening.


Udstyret i lokalet består dels af nyindkøbte maskiner fra firmaet Team Hyldahl, samt af udstyr fra det gamle DSR/IHA fitnessrum på Dalgas Avenue. Det er også Team Hyldahl, der har vejledt udvalget i indretningen af lokalet. Rummet vil blive klargjort i løbet af uge 6, og det forventes at åbne for brugerne allerede fra uge 8.


Tilmeld dig Navitas Fitness allerede nu

For at kunne bruge lokalet, skal man være medlem, og medlemskab kan erhverves for bare 300,- kr. for en 6 måneders periode. Beløbet overføres til bankkonto reg.nr. 4387 og konto nr. 1155 0754.


Indbetaling inden den 20 i hver måned, giver personligt adgang til fitness rummet den første i den efterfølgende måned og 6 måneder frem. Fortrydelsesretten frafalder ved indbetaling. 
Husk at skrive nedenstående oplysninger i bankoverførelsen: 


Skriv i tekst til modtager:

  • AAMS studerende: Studienummer
  • AAMS personale: AAMS-initialer

Der vil være vejledninger ved motionsenhederne, men som udgangspunkt ikke nogen instruktion. Der kan evt. på et senere tidspunkt indgås aftale med en instruktør, men det er ikke dækket af det indbetalte gebyr. 

Brug af Navitas fitness udstyr sker på eget ansvar. Derfor skal du selv havde både ulykkes- og ansvarsforsikring, hvis du ønsker at være dækket i tilfælde af, at du kommer til skade eller forvolder andre skade, mens du benytter fitness rummet. 
Fitness rummet vil være tilgængeligt døgnet rundt. Lokalet indrettet til ca. 30 personer, så i spidsbelastning kan udstyret/rummet være fuldt booket.


For yderligere information, se Facebook side: https://facebook.com/NavitasFitnessrum 


Navitas fitness 2
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Ang: Så er Navitas Fitness ved at være klar / Join Navitas Fitness
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 10 February 2015, 11:35 AM
 


Det viser sig at være nødvendigt at præcisere hvad der skal skrives når du overfører penge. Ved pengeoverførslen kan du skrive tekst til modtager. 

  • Ved tilmelding til fitness rummet skal du som studerende kun oplyse dit studienummer.
    Eksempel: A12222

  • Er du personale skal du kun oplyse dine AAMS-initialer. 
    Eksempel:
    AAMS-PHB