Campus nyt

NSI hjælper dig i gang med egen virksomhed / Help to start up your own business

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
NSI hjælper dig i gang med egen virksomhed / Help to start up your own business
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 23 March 2015, 12:05 PM
 

NSI hjælper dig i gang med egen virksomhed
NSI - Navitas Science and Innovation - er bl.a. til for at hjælpe dig med at etablere egen virksomhed. To nye projektmedarbejdere står klar til at guide dig til succes i en jungle af muligheder. Mød Lasse og Astrid!


lasse og astrid


Går du med en drøm om at starte egen virksomhed? Har du en idé, som du godt kunne tænke dig at prøve af på markedet? Hvorfor så ikke gøre det, enten ved at tage bachelorpraktikken i egen virksomhed, eller ved at starte virksomheden op ved siden af studiet (hvis du vel at mærke har tiden til det). 

NSI's to nye projektmedarbejdere Lasse Markfoged Petersen og Astrid Dahl er specifikt ansat til at tage sig af studerende og andre, der gerne vil prøve kræfter med iværksætteri i NSI's Startup Factory. Når man har plads i Startup Factroy får man adgang til en masse faciliteter, heriblandt prototypeværksted, individuel vejledning og workshops om alt vedr. iværksætteri - herunder projektstyring, produktudvikling, økonomi, salg mv. 
De to nye projektmedarbejdere hos NSI er formelt ansat hos AAMS, men er i det daglige tilknyttet NSI og holder til på niveau 5 i lokale 05.020.


Lasse:
Uddannet maskiningeniør fra IHA. Tidligere ansat ved LINCO Food Systems udviklingsafdeling, hvor han bl.a. udviklede nye maskiner, arbejde med konceptgenerering mv. Har selv opstartet to virksomheder - den ene er p.t. i udviklingsfase mens den anden er produktionsfasen. Se produktet - klik her! Kontakt Lasse på mail lmp@aams.dk.


Astrid:
Uddannet antropolog fra AU. Tidligere virksomhedsejer i 8 mdr. i Studentervæksthuset, hvortil hun desuden har været tilknyttet igennem 4 år. Har erfaring med at lave spørgeskemaer og brugerundersøgelser, og kan derfor bl.a. vejlede i kontakt til kunder og brugere. Kontakt Astrid på mail asd@aams.dk, eller på telefon 41227199.


Kom til infomøde
om praktik i egen virksomhed på torsdag den 26. marts kl. 16.00 i lokale 05.021.


HUSK: Som en del af Startup Factory kan du bruge Astrid og Lasse til både vejledning vedr. praktik i egen virksomhed og vejledning vedr. opstart af egen virksomhed ved siden af studierne.