Campus nyt

MMF Fodboldtunering i Fredericia / Football tournament

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
MMF Fodboldtunering i Fredericia / Football tournament
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 20 April 2015, 9:32 AM
 
MMF Fodboldtunering i Fredericia

På vegne af Slagsiden på Fredericia Maskinmester skole vil De Studerendes Forening (DSF) gerne invitere alle AAMS'ere til at deltage i den årlige fodboldturnering blandt maskinmester-studerende. Tilmeld dig allerede nu - deadline er 22. april!

fodbold

Turneringen løber af stablen torsdag den 30. april 2015 kl. 10.00 på banerne ved Hannerupskov, Hannerup Engvej 1.A, 7000 Fredericia. Der vil være mulighed for omklædning.

Når der er fundet en vinder, vil der blive serveret et lækkert måltid mad, og der vil være mulighed for at købe lidt køligt til ganen. Senere på aftenen vil der blive spillet op til dans af et super godt live orkester, som vil sparke gang i aften, så det bliver et brag af en fest. Festen slutter kl. 02.00, hvorefter der er rig mulighed for at tage ud og kigge på Fredericias natteliv. Dagen igennem kan man købe forfriskninger til studievenlige priser. Fodboldturneringen vil blive afviklet på 7 mands baner, og hvert tilmeldte hold skal selv sørge for spillertrøjer, benskinner osv.

Hele dette herlige arrangementet inkl. spisning, koster 100 kr. 

Sådan stiller I hold og tilmelder jer
Pengene skal afleveres til Karen Thorndahl på økonomikontoret i lokale 02.066. Det foregår ved at en mand fra hvert hold samler penge ind fra alle på holdet. Sammen med pengene skal der være en liste med navne på spillerne på holdet, inkl udskiftere samt holdets navn. 

Ønsker du at deltage i arrangementet uden at spille fodbold, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre - igen ved at betale til Karen.

S.U. Senest den 22. april 2015!
AAMS arrangerer bustransport til og fra Fredericia på dagen. Yderligere info følger efter tilmelding.


 Følg med på facebook - klik her!