Campus nyt

MMF-motionsnetværket inviterer på cykeltur / Bike ride around Aarhus with MMF

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
MMF-motionsnetværket inviterer på cykeltur / Bike ride around Aarhus with MMF
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 22 May 2015, 8:32 AM
 
MMF-motionsnetværket inviterer på cykeltur i Aarhus og omegn

Så er Motionsnetværket i Maskinmestrenes Forening snart klar til tredje møde i sæson 2015. Denne gang er udgangspunktet Navitas og AAMS. Du kan stadig nå at tilmelde dig!


cykeltur


Onsdag den 27. maj kl. 16.30 danner AAMS og Aarhus ramme omkring motionsmetværkets næste arrangement. Deltagerne mødes på AAMS, hvor rektor Anders Hanberg vil holde et oplæg omkring Navitas og maskinmesteruddannelsen. Derpå en rundvisning i huset. 


Omklædning er ca. Kl. 18.00, og afhængig af antal deltagere, vil vi herefter i to grupper cykle en tur ad to forskellige ruter i Aarhus og omegn, én på ca. 25 km og én på ca. 40 km. 
Bagefter bydes der på en sodavand og en sandwich på Navitas, hvor der også er mulighed for at komme i bad og få klædt om igen. 


  • Dato: Onsdag den 27. maj klokken 16.30
  • Mødested: Aarhus Maskinmesterskole
  • Kontaktpersoner: Morten Henriksen, telefon 60216490, mail: morten1989@me.com. Jesper Frimand, telefon 3336 4929, mail: jfn@mmf.dk

Tilmelding er nødvendig og skal ske til Maskinmestrenes Forening, enten via tilmeldingsblanketten på mmf.dk eller på telefon 3336 4920. Som medlem af Maskinmestrenes Forening er du desuden velkommen til at tage en gæst med - husk blot ved tilmelding at fortælle, hvis du benytter denne mulighed. Du kan nå det endnu!
Picture of Jonas Bækdal Møller
Ang: MMF-motionsnetværket inviterer på cykeltur / Bike ride around Aarhus with MMF
by Jonas Bækdal Møller - Tuesday, 26 May 2015, 10:34 PM
 

Hvilket lokale mødes vi I?
Har vi evt et sted til de lidt dyre cykler, så de ikke skal stå alene udenfor?