Campus nyt

Bliv frivillig på bilfestivallen Danmarks Hurtigste Bil 2015 / Volunteer car festival

 
Billede af Jacob Munkholm Jensen
Bliv frivillig på bilfestivallen Danmarks Hurtigste Bil 2015 / Volunteer car festival
ved Jacob Munkholm Jensen - fredag den 22. maj 2015, 10:48
 
Bliv frivillig på bilfestivallen Danmarks Hurtigste Bil 2015

Kunne du tænke dig at repræsentere AAMS ved Danmarks Hurtigste Bil 2015? Vi har brug for to AAMS-studerende, og de vil blive valgt efter først til mølle-princippet.


Danmarks Hurtigste Bil


Få gratis armbånd og forplejning alle dage mod at lægge nogle timer i Det Blå Danmarks stand som repræsentant for maskinmester-uddannelsen i Aarhus.

I år deltager Det Blå Danmark på bilfestivallen Danmarks Hurtigste Bil (DHB) som er Danmarks 5. største festival og klart den største for bil- og teknikinteresserede. Festivallen besøges hvert år af ca. 15.000 (primært) mænd fra 18-30 år - altså en del af vores målgruppe. Derfor deltager Det Blå Danmark med en fælles stand i år, hvor alle maskinmesterskoler har fået buddet om at sende hver et par studerende.


Standen kommer til at være i festivallens udstillergade, hvor deltagerne bruger lang tid på at kigge på de mange standes tilbud. På Det Blå Danmarks stand skal de studerende informere de interesserede deltagere om mulighederne i Det Blå Danmark, ligesom der vil være konkurrencer og vi vil bygge spændende ting for at tiltrække folk. I er meget velkomne til at medbringe eget materiale fra skolerne og dele det ud på standen. 


Dato:
Torsdag d. 4. juni til søndag d. 7. juni 2015. 

Tid: Portene åbner kl. 12.00 torsdag, og lukker kl. 20.00 søndag. 

Sted: Flyveplads Vandel, Van Del Park, Erhvervspark Vandel, 7184 Vandel (7 km. Fra Billund)

Pris: Det Blå Danmark betaler standen, billetter/armbånd og forplejning til de studerende alle dage. De studerende skal selv medbringe telt og sørge for at komme til og fra festivallen. 


Er du interesseret, så send hurtigst muligt en mail til jmj@aams.dk. Svarfristen er tirsdag den 26. maj kl. 12.00. Vi har brug for to studerende, og de vil blive valgt efter først til mølle-princippet.


Læs mere om Danmarks Hurtigste Bil 2015 - klik her!