Campus nyt

Anders og Mike får Søfartens Skolelegat / Maritime Scholarship

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Anders og Mike får Søfartens Skolelegat / Maritime Scholarship
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 18 June 2015, 10:26 AM
 
Anders og Mike får Søfartens Skolelegat

Søfartens Skolelegat af 1985, som skænkes af Foreningen til Søfartens Fremme, blev den 17. juni 2015 overrakt til to studerende på 8. semester.

Søfartens Skolelegat af 1985

Årets modtager af Søfartens Skolelegat af 1985 er Anders Duvald Zinckemagel (tv.) og Mike Jakobsen, begge 8. semester. De har begge valgt det maritime STCW-valgfag, og efter sommerferien følges de to ad i bachelorpraktik på den nystartede LNG drevede færge M/S Samsø. 

Hvert år uddeler Foreningen til Søfartens Fremme legater til studerende ved maritime skoler i Danmark. Søfartens Skolelegat af 1985 uddeles i portioner på hver 5.000 kroner. 
Det gives til en eller flere studerende på den maritime skolen, som er værdige repræsentanter for Dansk Søfart, som har ydet en indsats, og som har formået at få eksamen i hus eller overstået de første prøver med ildhu.

I AAMS' indstilling til Foreningen til Søfartens Fremme hedder det blandt andet:


"Anders og Mike har gennem studiet udvist særlig stor interesse for skibsfart og skibes udrustning og drift. Begge har udtrykt stort ønske om at forfølge en drøm om en karriere til søs efter endt uddannelse."


Anders og Mike ønskes tillykke med legatet, og god fornøjelse i bachelorpraktikken.