Campus nyt

Rejsebrev fra University of Houston / Letter from Houston

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Rejsebrev fra University of Houston / Letter from Houston
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 1 September 2015, 8:34 AM
 
Rejsebrev fra University of Houston

Mød Lars og René! Efter at have studeret et semester på University of Houston er der en masse oplevelser og erfaringer, som de mener, kan være relevante for andre AAMS-studerende, der overvejer at læse et semester i udlandet.


Rejsebrev fra Houston


English summary: During this fall semester we have 17 students from the 8th. semester who have chosen to study abroad. That is about 20 percent of the students at the semester, wich is very good. This year we have 8th. semester-students studying in Norway, Finland, USA, South Korea and in Australia.

Første gang vi postede rejsebrevet fra Lars og René var i februar 2015. Men fordi deres beskrivelse giver et rigtig godt billede af hvordan det er at være af sted et semester i udlandet, har vi valgt at poste det igen.


I efterårssemestret 2015 er der 17 AAMS-studerende på 8. semester, der har valgt at læse i udlandet - det svarer til næsten 20 procent af årgangen. De læser i Haugesund i Norge, Vaasa i Finland, Busan i Korea, Houston i USA, Los Angeles i USA, San Diego i USA og på Tasmanien i Australien. Måske er det også noget for dig?


Du kan finde listen over AAMS' s samarbejdsinstitutioner i udlandet og læse om hvordan du kommer til udlandet på Campus under Internationale muligheder
Kontakt international koordinator Anna Kathrine Jørgensen, hvis du vil høre mere om studie- eller praktikophold i udlandet. Mail: akj@aams.dk. Mobil: 41227175.


Download Lars og Renés rejsebrev fra Houston som PDF - klik her!

Picture of Thomas Frederiksen
Ang: Rejsebrev fra University of Houston / Letter from Houston
by Thomas Frederiksen - Tuesday, 1 September 2015, 7:36 AM
 

Tak for et spændende rejse brev... spændende læsning og flotte billeder, godt gået...

Picture of Trine Schmelling
Ang: Rejsebrev fra University of Houston / Letter from Houston
by Trine Schmelling - Tuesday, 1 September 2015, 2:25 PM
 

Hej Lars og Rene,

Super spændende læsning om jeres studeophold. Det kan da kun opfordre andre til at gøre noget tilsvarende smile. God mix af kultur, fantastiske oplevelser og et andet syn på læring og uddannelsesystem.


Godt gået og velkommen retur til AAMS.

Vh. Trine Schmelling

Picture of René Aagaard Larsen
Ang: Rejsebrev fra University of Houston / Letter from Houston
by René Aagaard Larsen - Tuesday, 1 September 2015, 6:39 PM
 

Hej Trine,

Ja vi håber netop på, at det kan være med til at få andre til at tage afsted.

Hvis det har interesse for nogen holder vi et lille oplæg om opholdet onsdag d. 9. september. Det sker i forbindelse med, at de internationale studerende fortæller om hvordan det er at studere i deres hjemlande.


Mvh.

René Aagaard Larsen