Campus nyt

Kom til instrumentdag i ellab / Measuring devices workshop

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Kom til instrumentdag i ellab / Measuring devices workshop
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 26 October 2015, 9:39 AM
 
Kom til instrumentdag i ellab

Har du brug for et overblik over hele måleproblematikken på én gang? Så har du nu muligheden! Underviserne i ellab har nemlig taget initiativ til en eftermiddag med fokus på måleinstrumenter. Den løber af stablen onsdag den 4. november kl. 12.30-15.00.

English summary: Need an overview of the entire measuring device challenge? Then come to the measuring devices workshop on Wednesday, November 4 at 12:30 PM, ellab (00.057).

Instrumentdag


Formålet med Instrumentdagen er at give jer som studerende overblik over hele måleproblematikken, samt at give jer mulighed for at få svar på alle typer af spørgsmål i forbindelse med måleinstrumenter. Hvordan virker de? Hvordan betjenes de? Hvad kan de? Hvad skal man passe på? Hvordan udfører man korrekt måling? Hvordan tolkes måleaflæsningerne? Hvordan vælges det korrekte måleinstrument - etc.

Vi etablerer opstillinger, der har relevans for studerende på 4., 5. og 6. semester. Opstillingerne etableres sådan, at forskellige måleinstrumenter indgår for at danne grundlag for en snak omkring forskellige visninger og diverse instrumenters stærke og svage sider.

Vi opfordrer alle studerende, som gerne vil have styrket deres kompetencer yderligere, til at møde op på Instrumentdagen onsdag den 4. november kl. 12.30-15.00 i ellab (00.057).


Vel mødt!

Per Guldmand, Henrik Møller Nielsen, Kurt Bay Nielsen, Ib Slavensky,
Thomas Frederiksen og Finn Falkenberg.