Campus nyt

Praktikplads til alle 2. semester maskinmester-studerende / Internships for all 2nd. semester marine and technical engineers

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Praktikplads til alle 2. semester maskinmester-studerende / Internships for all 2nd. semester marine and technical engineers
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 15 December 2015, 11:36 AM
 
Praktikplads til alle 2. semester maskinmester-studerende

Samtlige 47 studerende på værkstedsskolen, som umiddelbart før efterårsferien fremviste deres 2. semesterprojekter på Nordhavnen, er nu i praktik.


Fremvisninger af semesterprojekter på Nordhavnen, efterår 2015

Fremvisning af semesterprojekter på Nordhavnen, efteråret 2015. Nu er alle mand i praktik.

English summary: Once again all marine and technical engineer students at 2. semester have found an internship. Most of them in Denmark, but some in foreign places such as Dubai and Malta.


Så lykkedes det endnu en gang vejlederteamet at finde praktikplads til samtlige 2. semester maskinmester-studerende på AAMS. Ifølge praktikvejleder Lars Hansen er AAMS så heldigt stillet, at vi har samarbejdsrelationer med masser af gode og relevante virksomheder, der gerne tager imod vores værkstedspraktikanter. 

"Vi er meget privilegerede. Faktisk oplever vi at mange virksomheder byder sig til, fordi de gerne vil have vores praktikanter, og vi oplever en meget stor positivitet fra praktikpladserne over kvaliteten blandt de studerende, vi sender ud. De vil gerne have flere," siger Lars Hansen om den positive situation.

Han understreger, at den tilbagevendende succes ikke kan tilskrives enkeltpersoner, men hele vejlederteamets indsats.

Faktisk har det aldrig været et problem at skaffe praktikpladser til de studerende på værkstedssemestrene, som skal i en 9 måneder lang værkstedspraktik, før de er klar til 4. semester. Praktikpladserne findes hos procesvirksomheder, rederier, installatørvirksomheder og på maskinfabrikker og -værksteder i hele landet. Der er også altid studerende, der tager til udlandet og afvikler deres værkstedspraktikpraktik der. I øjeblikket har AAMS således værkstedspraktikanter i eksempelvis Dubai, på Malta, i Kurdistan og i Grønland.


I foråret forventer AAMS at sende i alt cirka 90 studerende i værkstedspraktik.