Campus nyt

Dimission på Aarhus Maskinmesterskole / Marine and technical engineer graduation at AAMS

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Dimission på Aarhus Maskinmesterskole / Marine and technical engineer graduation at AAMS
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 25 January 2016, 2:16 PM
 
Dimission på Aarhus Maskinmesterskole

I fredags den 22. januar 2016 var der dimission på AAMS. I alt 108 nyudklækkede maskinmestre modtog traditionen tro deres eksamensbeviser i Aarhus Domkirke. Det er det største antal maskinmestre, der nogensinde er dimitteret fra skolen.

Dimission på AAMS

Rektor Anders Hanberg Sørensen byder velkommen til dimission i Aarhus Domkirke.

Så blev det endnu en gang tid til at sige farvel til et kuld nye maskinmestre. Helt præcis 108 af slagsen, hvilket er et rekordstort antal. Faktisk er det aldrig tidligere sket i Danmark, at så mange maskinmestre er dimitteret fra samme skole på én gang. Den ordrette betegnelse for de 108 er fra nu af "Professionsbachelorer i maritim og maskinteknisk ledelse og drift" - en ualmindelig stærkt efterspurgt faggruppe i såvel Danmark som internationalt.

Under dimissionen blev den særlige tale til dimittenderne holdt af Per Jørgensen, formand for Maskinmestrenes Forening. Det er i år syvende gang, at AAMS har fået lov til at afholde dimission i den historiske Aarhus Domkirke. Lige som de forrige gange, var der også i fredags en hilsen til dimittenderne fra Domkirken, her leveret af domprovst Poul Henning Bartholin. Dimittendtalen blev på fornem vis leveret af Gorm Vestergaard Lund Dupont fra klasse C.

De 108 dimittender var fordelt over i alt fem klasser - heriblandt en fjernundervisningsklasse med 21 studerende - og de er det tredje kuld maskinmestre, der dimitterer fra AAMS' nye domicil i Navitas-bygningen på Aarhus Havn.

Se flere billeder på facebook - klik her!


Dimittendtaler Gorm Dupont
Dimittendtaler Gorm Dupont fra Klasse C leverede en veloplagt tale til sine medstuderende.A-klassen

Klasse A.Klasse B

Klasse B.


Klasse C

Klasse C.


Klasse D

Klasse D.


MFU-klassen

MFU-klassen.