Campus nyt

DSF får ny formand efter succesrig generalforsamling / New chairman for Students Union (DSF)

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
DSF får ny formand efter succesrig generalforsamling / New chairman for Students Union (DSF)
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 28 April 2016, 9:44 AM
 
DSF får ny formand efter succesrig generalforsamling

Da De Studerendes Forening (DSF) afholdt deres årlige generalforsamling på den røde balkon fredag den 15. april, var der øl og fri debat om fremtidens muligheder. Det var en stor succes!


DSF bestyrelsesmøde

Foto fra seneste bestyrelsesmøde i DSF, onsdag den 27. april 2016. 

English summary: The Students Union at AAMS, DSF, has elected a new chairman, Dennis Nedergaard, 4th semester marine and technical engineer. For any further nformation about DSF, please contact them at dsf@campus.aams.dk.


Nogle gange kan foreninger have svært ved at trække folk til deres generalforsamlinger, fordi man måske er bange for at blive presset ind på bestyrelsesposter, man egentlig ikke har lyst til eller tid til at varetage. Men sådan gik det ikke, da DSF bød alle AAMS'ere på en øl og en snak om foreningen på den røde balkon, fredag den 15. april.

DSF havde nemlig allerede på forhånd opstillet en kandidatliste og fundet medlemmer, som ikke havde noget imod at stille op, hvis ingen andre bød sig til. Og dermed var det værste pres fjernet fra de fremmødte. Der blev drukket i omegnen af tre kasser øl, og det blev klaret af cirka et halvt hundrede studerende.

Dermed var generalforsamlingen et af de bedst besøgte i DSF's nyere historie, hvilket ikke kun bør tilskrives de gratis øl. Folk var nemlig også reelt interesserede og gode til at komme med forslag til fremtidige DSF-aktiviteter. Samtidig var det også muligt at få sammensat et nyt hold til bestyrelsen - heriblandt en ny formand:

Det er nemlig Dennis Nedergaard (4. sem.), som afløser Annika Nørmølle-Hansen (9. sem.) på posten som DSF-formand. Som næstformand får Dennis en gammel DSF-rotte, nemlig Janni Nørmølle-Hansen (7. sem.). Ny kasserer er Jesper Winter (4. sem.).


Ved det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen, som blev afholdt onsdag den 27. april, var der også rigtig mange fremmødte og mange nye ansigter iblandt. Især var det glædeligt at se mange nye 4. semester-studerende i DSF, og fordi holdet er talstærkt og engageret, betyder det mindre belastning på den enkelte og langt bedre mulighed for at hjælpe og inspirere hinanden. DSF håber på at kunne byde endnu flere studerende velkommen omkring bordet til de månedlige bestyrelsesmøder. Alle er velkommen!


Du kan kontakte DSF på mail dsf@campus.aams.dk, eller skrive et notat til dem og smide i DSF-postkassen ved hovedtrappen på Niveau 2. 
Vi kan varmt anbefale at alle læser DSF-referaterne efter hvert bestyrelsesmøde. De postes på campus her!Dennis Janni Jesper
Formand,
Dennis Nedergaard,
4. semester.
Næstformand, 
Janni Nørmølle-Hansen,
7. semester.
Kasserer,
Jesper Winter,
4. semester.