Campus nyt

Repost: Få en friplads ved dette års MSSM / Maritime Fair

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Repost: Få en friplads ved dette års MSSM / Maritime Fair
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 10 August 2016, 1:23 PM
 
repost: få en friplads ved dette års MSSM

Dette års overordnede MSSM-tema er ”Mennesket i centrum”. Da der endnu ikke er AAMS'ere, som har tilmeldt sig den maritime messe i Nyborg, genopslår vi denne campus-post. Der er ingen deadline for tilmelding, men husk: Pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Deltagelse er stærkt anbefalet - især hvis du gerne vil opdyrke et netværk inden for den maritime branche!


MSSM 2016


MSSM er en årlig konference, hvor det maritime erhverv mødes om sikkerhed, sundhed og miljø. Det Blå Danmark kan opleve korte foredrag, workshops og præsentationer og konferencen er en god lejlighed til at møde kolleger på tværs af organisationerne og udvide sit netværk i branchen.

Konferencens mål er at samle alle i Det Blå Danmark. Rederier, myndigheder, forskning, virksomheder og maritime skoler, der arbejder med arbejdsmiljø, sikkerhed, sundhed, trivsel, samarbejde, ledelse og miljø på kontor og til søs.


Du kan finde masser af inspiration - også på konferencens brancheudstilling. Her viser det Blå Danmark nogle af de resultater, der er med til at sikre, at branchen kan fastholde sin høje sikkerhed og et godt arbejdsmiljø - også i fremtiden.


På MSSM udstiller en række leverandører og producenter maritimt udstyr og produkter til søfartserhvervet. På udstillingen bliver der tid til at få en god snak og hente information om udstyret og produkterne.


Målgruppe for konferencen er alle parter inden for ”Det blå Danmark” både til søs og i land; rederier, myndigheder, forskning, virksomheder og maritime skoler, der arbejder med arbejdsmiljø, sikkerhed, sundhed, trivsel, samarbejde, ledelse og miljø - på kontoret og til søs. Her er der tillige et naturligt fokus på de unge, studerende. 


Læs mere om Det Blå Danmarks maritime konference - klik her!

Tilmeld dig ved at sende en mail til mssm@maritimecenter.dk.