Campus nyt

AAMS'er med i DR-serie om nødhjælpsskib / AAMS-student in tv-doc about a hospital ship

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS'er med i DR-serie om nødhjælpsskib / AAMS-student in tv-doc about a hospital ship
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 23 May 2016, 3:31 PM
 
AAMS'er med i DR-serie om nødhjælpsskib 

På onsdag starter en serie på DRK om nødhjælpsskibet Africa Mercy fra Mercy ships i Afrika. En af vores (nu tidligere) studerende, Jeppe Trolddal Nielsen, var i bachelorpraktik der i efteråret 2015. Jeppe er med i afsnit 2, 3 og 4, og serien skal efter sigende bestemt være værd at se!


Africa Mercy


English summary: A Danish marine and technical engineer student, Jeppe, was at an intern on board a former Danish ferry, now functioning as a hospital ship off Africa. This Wednesday a tv-doc tells the story about the ship, including Jeppe.

I sin bachelorpraktik var Jeppe om bord på den tidligere storebæltsfærge "Dronning Ingrid," som i dag fungerer som flydende hospital under navnet Africa Mercy, ejet af NGO'en Mercy Ships.

Mercy Ships er en kristen nødhjælpsorganisation, som arbejder i verdens fattigste områder. Mercy Ships giver gratis livsforvandlende sundhedsydelser i form af operationer og genoptræning af invalide mennesker. Der foretages årligt mellem 5.000 og 10.000 større operationer om bord.

I program 2 ankommer Jeppe, ser maskinen, svejser og er med til strømafbrydelsen, i program 3 tjekker han redningsbåd og tager på tur i landet. I program 4 siger han farvel til Milan, da han tager afsted. Og rundt om Jeppe er selvfølgelig de andre medvirkende og hverdags-scener med ham og de andre.


Seriens første afsnit har som sagt premiere på onsdag, den 25. maj, kl. 22.15 på DRK.


Læs mere om Mercy Ships - klik her!