Campus nyt

Invitation til konceptudvikling og diskussion

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Invitation til konceptudvikling og diskussion
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 27 May 2016, 12:54 PM
 
Invitation til konceptudvikling og diskussion

Hvordan byder vi nye studerende velkommen til Aarhus? Er du selv tilflytter til Aarhus? Var det svært eller super let, glædede du dig eller var du bekymret - eller måske lidt af hvert? Aarhus Kommune har brug for din hjælp!

Konceptudvikling og diskussion


Nu kan du give landets bedste velkomst for fremtidens studerende og unge tilflyttere til Aarhus. Del dine gode idéer og dit kreative sind og vær med til at udvikle nye koncepter for hvordan vi tager imod tilflyttere til Aarhus. Så meld dig til, når Borgerservice i Aarhus Kommune afholder en workshop i samarbejde med Digital Design.


Onsdag d. 22. juni 2016 kl. 17.00 - 21.00 i receptionslokalet på Aarhus Rådhus.


I løbet af aftenen vil der blive budt på aftensmad og et oplæg fra en af Aarhus studielivsambassadører. Nærmere program og detaljer vil blive sendt ud i uge 23. 
Der er max. 20 pladser, så det gælder om at slå hurtigt til. Vi er interesseret i et bredt udsnit af fagligheder og baggrunde, så du er meget velkommen til at melde dig til. 

Tilmeld dig ved at skrive en mail til Stinne Bille: stibi@aarhus.dk 

Husk at skrive: hvem du er, hvilken baggrund og/eller uddannelse du har - allersenest d. 19. juni. Det er først til mølle-princip, men vi sigter efter at have så mange uddannelser/baggrunde repræsenteret som muligt.