Campus nyt

Maskinmester-studerende søges til Northside-job / Marine- and technical engineer student for festival job

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Maskinmester-studerende søges til Northside-job / Marine- and technical engineer student for festival job
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 3 June 2016, 11:04 AM
 
Maskinmester-studerende søges til Northside-job

1-2 maskinmester-studerende søges til data-indsamling på Northside-festivalen. Det giver adgang til Northside, men pga. af opgaven er det begrænset hvor meget du kan feste igennem, da opgaven skal tages seriøs når der indsamles data. Derfor får du i stedet en patoutbillet til Tinderbox weekenden efter, hvor du så kan give den gas!


Northside festival


Nortside er kendt for at holde en grøn profil, og de vil derfor gerne have undersøgt deres udnyttelse af de generatorer, de har på pladsen under festivalen. Derfor søger de 1-2 personer, der kan aflæse alle dataene fra alle generatorerne under festivalen. Det skal jo selvfølgelig helst være nogle folk, der ved hvad de data, de registrerer, betyder og som også interesserer sig lidt for emnet. Derfor er maskinmester-studerende helt sikkert et godt bud!


Opgaverne lyder bla. på:
Der skal udarbejdes en form for registrerings-ark (excel), hvor alle data skrives ind. Dataene skal registreres 2-3 gange om dagen under festivalen, fra alle generator-sæt, der er, måske også en dag inden og en dag efter festivalen. Nogle af de data der skal indsamles: 


  • kWh produceret
  • Gennemsnits belastninger
  • Peak belastning
  • Brændstof forbrug 
  • Drifttimer med belasting
  • Drifttimer uden belastning


Da strømproduktionen er en ret vigtig del af festivalen, betyder det jo selvfølgelig at man ikke må have drukket fadøl hele dagen på festivalen, inden man går ud og roder i generatorskabet. Da opgaverne også er spredt over flere omgange i løbet af dagen, bliver opgaven ikke som en helt almindelig tjans som frivillig på en festival. 

Der kan ikke sættes et fast antal timer, man skal arbejde. Derfor er det nok ikke så meget man kan feste igennem på festivalen, og derfor giver Northside en partoutbillet til Tinderbox festivalen i Odense, som forgår weekenden efter, som tak for hjælpen!


Hvis du vil vide mere eller ansøge om jobbet, så kontakt:

Søren Kjeldsen (pladsansvarlig på Northside)

Tlf. 20707161

eller 
Anders Munk (maskinmester og tidl. AAMS'er)

Tlf. 27112437


Deadline for ansøgning er den 10. juni!