Campus nyt

Alle virksomhedspraktikanter har fået praktikplads / Internship for all 3. semester marine and technical engineer-students

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Alle virksomhedspraktikanter har fået praktikplads / Internship for all 3. semester marine and technical engineer-students
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 13 June 2016, 1:09 PM
 
Alle maskinmester-virksomhedspraktikanter har fået praktikplads

Så er det igen lykkes at få alle 68 af forårets 2. semester maskinmester-studerende i praktik i lokale og internationale virksomheder.


Fernisering, 2. semesterprojekterne, forår 2016

Fra 2. semesters projektfremvisning i Projekthallen, foråret 2016.

English summary: All 3rd seester marine and technical engineer students have an internship. For 9 months they will be working as interns in local and international industries.

Samtlige 3. semester maskinmester-studerende er nu på vej i virksomhedspraktik.  Ifølge praktikkoordinator Trine Schmelling er AAMS så heldigt stillet, at vi har samarbejdsrelationer med masser af gode og relevante virksomheder, der gerne tager imod vores værkstedspraktikanter. 

”Vi oplever at virksomhederne gerne vil samarbejde med AAMS og har meget glæde af vores kompetente praktikanter,” siger Trine og understreger, at mange virksomheder finder det både givtigt og positivt for egen organisation at få de unge mennesker i praktik. 

"De kommer med masser af gå-på-mod og lyst til at lære,” konkluderer hun.

Traditionelt ikke noget problem
Faktisk har det aldrig været et problem at skaffe praktikpladser til de studerende på værkstedssemestrene, som skal i en 9 måneder lang værkstedspraktik, før de er klar til 4. semester. Praktikpladserne findes hos procesvirksomheder, rederier, installatørvirksomheder og på maskinfabrikker og -værksteder i hele landet. 

Der er også altid studerende, der tager til udlandet og afvikler deres værkstedspraktikpraktik der. I øjeblikket har AAMS således værkstedspraktikanter i eksempelvis på Malta og i Grønland.