Campus nyt

Dimission på Aarhus Maskinmesterskole / Marine and technical engineer graduation at AAMS

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Dimission på Aarhus Maskinmesterskole / Marine and technical engineer graduation at AAMS
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 1 July 2016, 11:15 AM
 
Dimission på Aarhus Maskinmesterskole

Torsdag den 30. juni 2016 var der dimission på AAMS. I alt 87 nyudklækkede maskinmestre modtog traditionen tro deres eksamensbeviser i Aarhus Domkirke, samtidig med at i alt 14 automations- og autoteknologer dimitterede på Navitas. 

Dimission, sommer 2016


Så blev det endnu en gang tid til at sige farvel til et kuld nye maskinmestre, automationsteknologer og autoteknologer. Helt præcis 87 mestre, 3 automationsteknologer og 11 autoteknologer.

Under dimissionen blev den særlige tale til dimittenderne holdt af John Buhl Lund, Service Manager hos LINCO Food Systems A/S. Det er denne sommer ottende gang, at AAMS har fået lov til at afholde dimission i den historiske Aarhus Domkirke. Lige som de forrige gange, var der også i fredags en hilsen til dimittenderne fra Domkirken, her leveret af domprovst Poul Henning Bartholin. Dimittendtalen blev på fornem vis leveret af Johanne Saugmann Pedersen fra klasse B.

De 87 dimittender var fordelt over i alt fire klasser, og de er det fjerde kuld maskinmestre, der dimitterer fra AAMS' nye domicil i Navitas-bygningen på Aarhus Havn.

Samtidig med maskinmestrenes dimission dimitterede også et lille hold automationsteknologer på 3, samt et hold autoteknologer på 11 studerende. Deres dimission foregik i cafeen på Navitas. Det er Erhvervsakademi Aarhus, som udbyder disse teknolog-uddannelser, og Aarhus Maskinmesterskole, som står for selve driften af uddannelserne. 


Tillykke til dimittenderne, og GOD SOMMERFERIE til alle!

Se flere billeder på facebook - klik her!


A-klasse

A-klassen, maskinmester.


B-klassen

B-klassen, maskinmester.


C-klassen

C-klassen, maskinmester.


D-klassen

D-klassen, maskinmester.


Automatiosteknolog

Automationsteknologer med undervisere.


Autoteknologer

Autoteknologer med undervisere.