Campus nyt

Gratis én-dags tur til SMM-messen i Hamborg for studerende / Trip to Maritime fair in Hamburg

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Gratis én-dags tur til SMM-messen i Hamborg for studerende / Trip to Maritime fair in Hamburg
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 11 August 2016, 9:49 AM
 
Gratis én-dags tur til SMM-MESSEN i Hamborg for studerende

Vi har modtaget nedenstående tilbud til maritimt interesserede studerende ved AAMS. Der er reserveret 5 pladser i hver bus pr. skole, og tilmelding er efter først til mølle-princippet.


SMM Fair


Kære maritim uddannelsesinstitution,

Danish Marine Group er ansvarlig for den danske national-pavillon på SMM – verdens største og mest globale maritime messe – i Hamborg 6.-9. september 2016. Her har vi over 100 danske maritime virksomheder og en Danish Marine Group lounge, hvor det Blå Danmark netværk, mødes, laver forretning og skaber muligheder med resten af den globale marine-industri.

Vi ønsker at give den del af det Blå Danmark, der af økonomiske, logistikmæssige eller andre grunde normalt ikke deltager, en mulighed for at opleve verdens største maritim teknologiske markedsplads. Derfor tilbyder Danish Marine Group og Danske Maritime en gratis én-dags tur med bus til SMM inkl. adgang til messen og frokost i Danish Marine Group loungen (for mere information om Danish Marine Group eller vores nyhedsbrev, se www.dk-marine.dk).

Reserverede pladser til maritime studerende
Tilbuddet gælder for virksomheder og personer aktive i den maritime industri med én deltager per virksomhed. Men vi har reserveret nogle sæder til netop maritime studerende, for at de kan se og møde mange af branchens globale og internationale aktører samlet til dialog, præsentationer og vidensdeling. Det giver input til det daglige arbejde fremadrettet, udvider deres faglige netværk og kendskab til andre og nye teknologier, virksomheder og markeder.

I udgangspunktet er der 5 pladser i hver bus pr. skole med mulighed for at sætte på venteliste, hvis der ikke er fyldt op efter d. 1/9. Tilmelding foregår efter først til mølle princippet. 

Busser onsdag den 7. september
De to organisationer stiller to busser til rådighed onsdag d. 7. september med start fra hhv. København og Aalborg tidlig morgen og retur fra SMM samme dag kl. 17:30. 
Tilbuddet gælder for virksomheder og personer aktive i den maritime industri med én deltager per virksomhed. Tilmelding er gratis og inkluderer transport til/fra SMM messen, SMM entré og frokost på den danske nationalpavillon. Opsamlingssteder bekræftes senere, men er i udgangspunktet følgende:


Sjælland: København – Roskilde - Odense
Jylland: Aalborg – Skanderborg – Kolding

SMM info
SMM har 13 udstillingshaller med over 2.100 udstillere fra mere end 65 forskellige lande. I 2014 havde messen +50.000 besøgende og 26 nationalpavilloner fra den global maritime verden. Den danske nationalstand repræsenterer over 100 virksomheder og ligger i midten af SMM som knudepunkt mellem den gamle og den nye del af Hamborg Messecenter. Mere information om SMM og den danske national pavillon kan findes på:


www.smm-hamburg.com/en

www.dk-export.dk/aktiviteter/smm-2016_966


Tilmelding og deadline

For tilmelding kontakt Inge Lis Nielsen, Danish Marine Group, på ingelis.nielsen@dk-export.dk. Ved tilmelding skal oplyses opsamlingssted. Deadline for tilmelding er torsdag d. 1. september 2016 og foregår efter først til mølle princippet.