Campus nyt

AAMS har fået 4 nye internationale partnerinstitutioner / Another 4 international partner institutions for AAMS

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS har fået 4 nye internationale partnerinstitutioner / Another 4 international partner institutions for AAMS
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 31 August 2016, 1:25 PM
 
AAMS har fået 4 nye internationale partnerinstitutioner

Vi har efterhånden en temmelig bred palette af internationale muligheder for dig, der kunne tænke dig at forlægge 8. semester i udlandet. Nu udvider vi igen listen over samarbejdspartnere.

INternationale muligheder på 8. semester


English summery: As a Danish marine and technical engineer you can choose to spend your 8th semester abroad. Now we have a total of 18 institutions to choose among. The newest are in Mexico, Australia and Germany.

Der er mange muligheder for et 8. semester ude i verden. Med de fire nye tilføjelser til listen er vi nu oppe på i alt 18 internationale samarbejdspartnere. Alle vores samarbejdspartnere udbyder fag på engelsk inden for management og teknik, som giver mening for vores studerende.


Mexico og Australien
I løbet af det seneste år har AAMS således indgået fire aftaler med nye partnerinstitutioner. En af dem er UDEM i Monterrey, som er en by i det nordøstlige Mexico. Vi sendte én AAMS'er af sted i foråret 2016 og har p.t. tre mand derude. Fra ham, der er hjemvendt, har vi kun hørt godt nyt om UDEM, der beskrives som godt sted, hvor man tager godt imod de internationale studerende, og hvor sammenholdet er i top. 

En anden af de nye institioner er UTAS på Tasmanien, Australien. Sidste efterår sendte vi to AAMS'ere derned og i foråret 2016 var tre mand af sted. P.t. har vi igen to 8. semester-studerende på Tasmanien, og også beskrives som det fedt sted med et stort udbud af relevante fag.


Øget interesse for Tyskland
De sidste to institutioner, som AAMS for nylig har indgået samarbejdsaftale med, befinder sig begge i Tyskland. Det er glædeligt at stadig flere AAMS'ere er begyndt at fatte interesse for at tilbringe et semester på en af de europæiske samarbejds-institutioner, og ikke mindst i Tyskland, som jo er Danmarks største eksportmarked og nærmeste samarbejdspartner på en lang række områder. I Tyskland har du således nu mulighed for at komme til THI i Ingolstadt, Bayern. Byen er særligt kendt for sine samarbejdsrelationer med Audi, hvilket har givet den et ry som en udpræget bilby. Vi har sendt to AAMS'ere dertil her i efteråret. 

Den anden tyske institution, som er ny på listen, er Frankfurt University of Applied Sciences i - ja - Frankfurt, hvor byen jo i sig selv er et trækplaster. Vi sendte tre studerende dertil i foråret, og de er nu alle hjemme igen og i gang med bachelorpraktikken.


Få mere at vide om dine muligheder
I løbet af ugen vil international koordinator Anna Kathrine Jørgensen kontakte 7. semester-klasserne og informere yderligere om jeres muligheder for et 8. semester i udlandet. 

Du kan også selv gå ind på campus og tjekke hele listen over internationale AAMS-partnerinstitutioner. Her fremgår også kontaktinfo, udbud af fag, deadlines mv. Gå til listen - klik her!

Se billeder fra de nye samarbejdspartner-lande, taget af AAMS'ere derude, se herunder:foto8foto7foto6foto5foto4foto3

partner inst_aams2