Campus nyt

Kom til Semesterfest på Navitas / Semesterparty at Navitas

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Kom til Semesterfest på Navitas / Semesterparty at Navitas
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 6 September 2016, 1:50 PM
 
Kom til Semesterfest på Navitas

Så er tiden for den store Semesterfest for hele Navitas igen ved at nærme sig - og alle AAMS'ere er meget velkomne. Køb din billet allerede i dag. PS: De søger også frivillige AAMS'ere til arrangementet!


Semesterfest 2016


English summery: Time has come to buy tickets for the Navitas Semester Party on Friday September 30. Buy your ticket today - click here!

Skriv datoen bag øret: Fredag den 30. september kl. 20.00! Semesterfesten er festen, hvor studerende på Navitas mødes på tværs af skolerne og giver den gas. Selvom festen arrangeres af Ingeniørhøjskolens festudvalg (FUT), er festen i høj grad også for alle studerende på AAMS. 
Du kan allerede nu købe din billet online - og tøv ikke. Sidste år var der udsolgt flere dage før festen, så det er næppe realistisk at du kan købe billet ved indgangen. 


Køb billetten nu og læs mere om Semesterfesten - klik her!

Frivillige AAMS'ere søges

Traditionen tro er det en fest, som løftes af kræfter i hele huset. Derfor søger FUT op til 7 AAMS'ere, som har lyst til at give en hånd med før, under og efter festen. Det drejer sig både om opstilling, bartender-tjanser mv. Til gengæld kommer du med på en hyggelig evalueringsweekend sammen med de andre firvillige. 


Har du lyst til at høre mere om at være frivillig, så kontakt enten Jacob Lolk (v14381@campus.aams.dk) eller Martin Hansen (v14408@campus.aams.dk) og hør nærmere - senest den 16. september!