Campus nyt

Frivillige AAMS'ere søges til semesterfesten / Volunteers wanted

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Frivillige AAMS'ere søges til semesterfesten / Volunteers wanted
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 14 September 2016, 3:03 PM
 
Frivillige AAMS'ere søges til semesterfesten

Så er tiden for den store Semesterfest for hele Navitas igen ved at nærme sig - og alle AAMS'ere er meget velkomne til at indløse billet. PS: De søger også frivillige AAMS'ere til arrangementet!

Volunteers


English summery: Volunteers wanted for the big semester party on Friday September 30. For further info contact Jacob Lolk (v14381@campus.aams.dk) or Martin Hansen (v14408@campus.aams.dk).

Fredag den 30. september går det løs, og skal du med, er det  nu, du skal huske at købe en billet. Og måske melde dig som frivillig medhjælper under festen!

Traditionen tro er det nemlig en fest, som løftes af kræfter i hele huset. Derfor søger FUT op til 7 AAMS'ere, som har lyst til at give en hånd med før, under og efter festen. Det drejer sig både om opstilling, bartender-tjanser mv. Til gengæld kommer du med på en hyggelig evalueringsweekend sammen med de andre firvillige. 
Der er allerede et par stykker, der har meldt sig, men vi mangler endnu flere!

Har du lyst til at høre mere om at være frivillig, så kontakt enten Jacob Lolk (v14381@campus.aams.dk) eller Martin Hansen (v14408@campus.aams.dk) og hør nærmere - senest den 16. september!