Campus nyt

Netværk for Karriereudvikling - Besøg hos Tetra Pak Aarhus / Marine and technical engineers network meeting

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Netværk for Karriereudvikling - Besøg hos Tetra Pak Aarhus / Marine and technical engineers network meeting
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 28 September 2016, 12:51 PM
 
Netværk for Karriereudvikling - Besøg hos Tetra Pak Aarhus

Netværksmødet har fokus maskinmesterens karrieremuligheder i dansk industri. Arrangøren er Maskinmestrenes Forening, og det er gratis for medlemmer.

Tetra Pak


Tid: 19. oktober kl. 15.30-18.00
Sted: Tetra Pak Danmark A/S, Søren Nymarks Vej 13, 8270 Højbjerg

Tetra Pak er vært ved dette netværksmøde. Mange maskinmestre har allerede startet deres karriere her, og mange nye vil komme til. Tetra Pak vil fortælle om, hvordan de ansætter og udvikler maskinmestre. Endvidere vil en maskinmester fra Tetra Pak fortælle om sin karriere.

LinkedIn er en af de mest benyttede kontaktflader mellem medarbejder og virksomheder. Derfor vil det blive gennemgået, hvordan vi kan bruge netværket offensivt og dermed få flere jobtilbud.

Jobsamtalen er en vurdering af ansøgerens evner til formidling og sociale kompetencer. På netværksmødet fortæller vi om, hvordan ansættelsessamtalen kan forberedes og gennemføres med bedst mulig effekt. Indlægget vil blive krydret med praktiske eksempler fra dagligdagen.


Program

  • Kl. 15.30: Velkomst.
  • Kl. 15.35: En kort præsentation af Tetra Pak. Herefter vil HR fortælle hvor i organisationen de bruger maskinmestre samt et efterfølgende indblik i rekrutteringsprocessen med ansøgningskrav, rekrutteringsprocedure etc.
  • Kl. 16.00: Hvordan kan vi bruge LinkedIn offensivt og få bedre resultater.
  • Kl. 16.30: Pause med kaffe, kage og netværk.
  • Kl. 16.45: Hvordan forbereder jeg bedst jobsamtalen?
  • Kl. 17.10: Maskinmester fra Tetra Pak fortæller om at arbejde i firmaet. Hvilke tekniske udfordringer og ledelsesopgaver møder han i de daglige opgaver? Er der plads til udviklings- og karriereudvikling?
  • Kl. 17.30: Karriereudvikling trin for trin.
  • Kl. 17.45: Afslutning og mulighed for personlige spørgsmål ved indlægsholdere.


Deltagere og tilmelding
Det er gratis at deltage og alle medlemmer af Maskinmestrenes Forening er velkomne. Tilmelding er nødvendig og skal ske til Maskinmestrenes Forening enten via tilmeldingsblanketten her eller på mail: mf@mmf.dk.