Campus nyt

Foredrag med Raket-Madsen på Navitas / Lecture (in Danish) by "Rocket Madsen" at Navitas

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Foredrag med Raket-Madsen på Navitas / Lecture (in Danish) by "Rocket Madsen" at Navitas
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 3 November 2016, 10:32 AM
 
Foredrag med Raket-Madsen på Navitas

Onsdag den 9. november kl. 16.30-18.30 kommer "Raket-Madsen" til Navitas og holder foredrag om Hjemmebyggede rumraketter, ubåde og innovation. Foredrag om hjemmelavede rumraketter og ubåde! Det skal man da næsten til!


Raket-Madsen


Det er Rådet for Ingeniørstuderende i Aarhus (RIA), der arrangerer foredraget med kunstingeniør Peter Madsen - også kendt som "Ubåds-Madsen" eller "Raket-Madsen" - og de har hermed inviteret alle interesserede AAMS'ere med - også undervisere og andre ansatte. Der vil bl.a. være mulighed for at høre mere om en spændende mulighed for værkstedspraktik her til foråret.

Peter Madsen beretter om visionen og de mange udfordringer og alternative løsningsmodeller, der opstår, når man forsøger at løfte et bemandet rumfartsprogram. Derudover har han bygget verdens største private ubåd Nautilus. Der kommer også nutidige fortællinger fra rumlaboratoriet og det at være praktikant i det skøre og vidunderlige sted, som hedder Raketmadsens Rumlaboratorium.


Foredraget bliver afholdt i AU-auditoriet på Navitas og billetter kan købes i lokale 04.053 alle dage (stort set) mellem 9.45-10.15 og 12-12.30. En billet koster 20 kr. Billetten kan byttes til en øl eller sodavand under foredraget.


Læs mere om foredraget på facebook-begiveheden - klik her!

Læs mere om Raket-Madsen på hans hjemmeside - klik her!