Campus nyt

CaseDay med Djurs Wind Power

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
CaseDay med Djurs Wind Power
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 7 November 2016, 1:43 PM
 
CaseDay med Djurs Wind Power

Er du iderig, kreativ eller har en konsulent i maven? Og har du lyst til at prøve dét, som du har lært på skolebænken af i praksis? Så kom til CaseDay med Djurs Wind Power.


Djurs Wind Power


Djurs Wind Power er en sammenslutning af virksomheder i og omkring Aarhus, der alle arbejder inden for vindmølleindustrien. Til CaseDay kan du møde nogle af virksomhederne, der kort vil præsentere sig selv og en problemstilling fra det virkelige erhvervsliv. De vil gerne bede dig og andre studerende fra dit fagområde give sparring på netop deres udfordring.

Hvorfor deltage? Du får mulighed for at få prøvet dine kompetencer og ideer af i praksis på en virkelig case. Samtidig får du erfaring i at give virksomheder relevante inputs og sparring. Derudover får du mulighed for at netværke med virksomhederne fra Djurs Wind Power. Hvem ved – måske er du den næste medarbejder, de er på jagt efter?

Tid og sted
Torsdag den 10. november fra 8.00-14.30 på Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26 i Grenaa. Dagens program starter kl. 9.00 i Grenaa. Der vil være sørget for forplejning hele dagen.

Tilmelding
Det er helt gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding sker på mail til jf@studenterhusaarhus.dk, hvor du samtidig bedes oplyse din studieretning (inkl. semester) og telefonnummer.

Læs mere om CaseDay og få kontaktinfo - klik her!
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Ang: CaseDay med Djurs Wind Power
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 7 November 2016, 1:46 PM
 

Rettelse til opslaget: I den oprindelige post stod der, at man ved tilmelding bl.a. skulle oplyse hvilken case, man ønsker at arbejde med. Dette er en fejl. Alt hvad du skal gøre er at sende en mail til jf@studenterhusaarhus.dk og oplyse om studieretning, semester og telefonnummer. Så matches du "automatisk" med en relevant case.


MVH
Jacob

Picture of Jonas Bækdal Møller
Ang: CaseDay med Djurs Wind Power
by Jonas Bækdal Møller - Monday, 7 November 2016, 4:38 PM
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Ang: CaseDay med Djurs Wind Power
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 7 November 2016, 4:54 PM
 
Ja det ser unægteligt sådan ud - det har de så bare ikke sagt noget om til os ... !