Campus nyt

Gratis bus til Ajour-messen på torsdag / Free bus to Ajour fair

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Gratis bus til Ajour-messen på torsdag / Free bus to Ajour fair
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 22 November 2016, 8:30 AM
 
Gratis bus til Ajour-messen på torsdag

DSF har sørget for gratis bud til den årlige maskinmester-konference/messe, Ajour, som løber af stabelen på torsdag. Som studerende er det også gratis at deltage i konferencen.


Ajour bud


Som vi skrev i sidste uge her på Campus Nyt, så er det ved at være tid til den årlige Ajour-konference, der sædvanen tro afholdes i Odense Congress Centre. Konferrencen arrangeres af Maskinmestrenes Forening (MMF). DSF har fået det fikset sådan, at MMF betaler en bud til de af vores studerende, der har lyst til at deltage i konferencen på torsdag, den 24. november. Du skal dog tilmelde dig konferencen på Ajours hjemmeside - hvilket du kan gøre her!

Bussen har plads til 50 personer og der er allerede ca. halvt fyldt. Resten fordeles efter først til mølle-princippet. Der er afgang fra Navitas torsdag formiddag kl. 10.15, med ankomst i Odense kl. 12.15. Bussen kører retur mod Aarhus kl. 18.40 og ventes ved Navitas ved 20.40-tiden.

Ønsker du at komme med på den gratis DSF-bus, skal du hurtigst muligt sende en mail til Toke på a14050@campus.aams.dk. Har du allerede tilmeldt dig bussen via facebook, så er du registreret!


Vel mødt til en spændende dag på Ajour, med masser af muligheder for networking og smugkig ind i fremtiden som maskinmester!