Campus nyt

Bliv "Konsulent for en dag" med Djurs Wind Power og Studenterhus Aarhus

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Bliv "Konsulent for en dag" med Djurs Wind Power og Studenterhus Aarhus
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 22 February 2017, 9:58 AM
 
Konsulent for en dag med Djurs Wind Power 

Er du iderig, kreativ eller har en konsulent i maven? Og har du lyst til at prøve dét, som du har lært på skolebænken af i praksis? Så bliv en del af "Konsulent for en dag" med Djurs Wind Power og Studenterhus Aarhus. Det er helt gratis!

Case day med Djurs windpower


Studenterhus Aarhus laver tirsdag den 28. februar en case day i samarbejde med Djurs Wind Power, og dertil skal de have fundet studerende, der har lyst til at deltage. Der vil være 8 forskellige cases, hvoraf især Case 4 er relevant for maskinmester-studerende.


Case 4 har teaseren: 

”Hvordan kan man mest effektivt kan montere en svingningsdæmper på en vindmølle? Du kommer til at arbejde med en beregning på en konkret business case.”


Det er selvfølgelig helt gratis at deltage!

Djurs Wind Power er en sammenslutning af virksomheder, der alle arbejder inden for vindmølleindustrien. Til CaseDay kan du møde nogle af virksomhederne, der kort vil præsentere sig selv og en problemstilling fra det virkelige erhvervsliv. De vil gerne bede dig og andre studerende fra dit fagområde give sparring på netop deres udfordring.


Tjek konceptet ud - klik her!Picture of Jacob Munkholm Jensen
Ang: Case day med Djurs Wind Power og Studenterhus Aarhus
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 26 January 2017, 9:11 AM
 

Studenterhus Aarhus melder, at de stadig har hårdt brug for maskinmester-studerende til denne her case day. Er du interesseret, så skynd dig at kontakte dem!