Campus nyt

AAMS indgår rabataftale med Thorkilds Bar / Student discount at Thorkilds Bar

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS indgår rabataftale med Thorkilds Bar / Student discount at Thorkilds Bar
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 1 March 2017, 8:40 AM
 
AAMS indgår rabataftale med Thorkilds Bar

De Studerendes Forening på AAMS (DSF) har sikret en rabataftale med Thorkilds Bar på Mindebrogade 2 - lidt længere oppe ad havnen og overfor Dokk1.


Thorkilds Bar


Mod forevisning af studie- eller medarbejderkort i den hyggelige bar, får du rabatter på drikkevarerne. Thorkilds – som er opkaldt efter byens legendariske borgmester Thorkild Simonsen – tilbyder faste rabatter alle dage samt 1 gratis Top om fredagen. De faste rabatter er:

  • Fadøl: kr. 30,-
  • 3 x long drink (rom/cola, Gin/tonic, Vodka/juice osv.): kr. 100,-
  • 10 shots: kr. 50,-
  • Flaske vin: kr. 150,-
  • Flaske Cava bobler: kr. 200,-

Derudover tilbyder Thorkilds også at arrangere julefrokoster, afslutningsfester, klassefester mm. De kan tilbyde mad op til 75 mennesker. Da baren åbnede i 2015, skrev Aarhus Update bl.a. følgende i deres anmeldelse:


"En høj kælder, med masser af lys. En god udsigt til livet udenfor. Et piano, som stedets stamkunder kan spille på. Humane priser, uden det bliver shot-segmentet som vil stå i kø her. Gæsterne er fortrinsvis studerende. Et bud er, at de går på de videregående uddannelser, som ligger i området. Jeg ved det ikke, men mit bud er, at alderen er fra et par og tyve år til godt de 30 år (...)"