Campus nyt

Ny deadline for MSSM-fripladser til maritime studerende / Free access to maritime students

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Ny deadline for MSSM-fripladser til maritime studerende / Free access to maritime students
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 13 June 2017, 11:43 AM
 
Ny deadline for MSSM-fripladser til AAMS'ere

SEAHEALTH, Søfartsstyrelsen og Maritime Development Center arrangerer den årlige MSSM-konference, og giver igen i år maritime studerende mulighed for at deltage gratis. Ny deadline for tilmelding er 30. juni!

MSSM konferencen


Der er stadig fripladser at få til sommerens MSSM-konference på Nyborg Strand.

Konferencen løber af stablen d. 24.-25. august 2017, hvor de studerende, foruden at opnå ny viden, også møder folk fra branchen.

Målgruppen for konferencen er alle parter inden for ”Det Blå Danmark” både til søs og på land; rederier, myndigheder, forskning, virksomheder og maritime skoler, der arbejder med arbejdsmiljø, sikkerhed, sundhed, trivsel, samarbejde, ledelse og miljø. Her er tillige et naturligt fokus på de unge, studerende.

Dette års overordnede MSSM-tema er: ”Performance in a rapidly changing world”. I år vil der være 9 sessioner med konkrete vinkler på temaet inden for emnerne sikkerhed, sundhed og miljø.

Først til mølle og deadline
Arrangørerne håber, at der er masser af maritime AAMS-studerende, der har lyst til at deltage. Ansøgningsfristen er d. 30. juni 2017. Bemærk at der er et begrænset antal studiepladser, og at optagelse sker efter først-til-mølle princippet. 

Ansøgninger sendes til: mssm@mdc.center. 


Læs mere om konferencen - klik her!