Campus nyt

Besøg fra Svalöfs Gymnasium / Visit from Svalöfs Gymnasium

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Besøg fra Svalöfs Gymnasium / Visit from Svalöfs Gymnasium
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 14 March 2017, 11:49 AM
 
Besøg fra Svalöfs Gymnasium

Onsdag den 8. marts havde AAMS besøg af en gruppe svenske gymnasieelever. De kom for at høre mere om uddannelsen som autoteknolog hos os, og det blev en dag med fokus på studiemiljø, ræs og biler. 


Besøg fra Svalöfs Gymnasium


English summary: Last week a group of Swedish students from the Svalöfs Gymnasium visited AAMS to learn more about the Automotive Technology education. The visitors were very interested and visited both the worhshops at Mindet and Navitas.


AAMS har allerede god kontakt til det svenske Svalöfs Gymnasium, som har specialiseret sig inden for motorsport.  Derfor var det da også naturligt, da en gruppe meget interesserede elever derfra besøgte os i sidste uge. 

Eleverne afslutter til sommer deres uddannelse som ”Tävlingstekniker" - en 3-årig mekanikeruddannelse med fokus på motorsport inden for både rally og formelbiler. Eleverne kommer til Svalöfs Gymnasium fra alle dele Sverige for at få lige nøjagtigt denne her mekaniker-uddannelse, og under besøget i Aarhus var de både på Mindet for at se vores udstyr og værksteder, samt hørte oplæg om de mere teoretiske dele af uddannelsen.

De svenske gæster viste stor interesse for uddannelsen til autoteknolog, og AAMS håber at kunne byde nogel af dem velkommen på uddannelsen, når de har afsluttet deres skole i Svalöf.

Besøg fra Svalöfs Gymnasium_2