Campus nyt

Molslinjen søger statister til færgeøvelse / Figurants wanted for ferry exercise

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Molslinjen søger statister til færgeøvelse / Figurants wanted for ferry exercise
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 24 May 2017, 1:44 PM
 
Molslinjen søger statister til færgeøvelse

Du kan nå det endnu:

Vi har modtaget nedenstående henvendelse fra rederiet Molslinjen, som godt kunne bruge en hjælpende hånd fra nogle AAMS'ere:

Express 3


Hjælp os med at blive bedre – og se vores nye færge!

Denne færge anløber snart Aarhus havn efter næsten 13.000 sømil over verdenshavene fra Tasmanien til Aarhus. Express 3 er den allernyeste udgave af verdens største og hurtigste katamaranfærge.

Færgen skal fra den 1. juni sejle dagligt mellem Aarhus og Odden – men inden da får vi brug for hjælp. Vi skal sammen med Søfartsstyrelsen øve os i Båd & Brand, og den 29. maj 2017 får vi brug for små 100 figuranter, som gerne vil lege færgepassager sammen med os.

Du kommer til at bruge cirka to timer på det fra kl. 16.00 til 18.00. Til gengæld får du lov til at være blandt de allerførste til at tage den nye færge i øjesyn - der vil være mulighed for en rundvisning om bord. Og så er der selvfølgelig kaffe og Kombardo-kage også. Færgen kommer til at ligge ved kaj 49 (Hveensgade 4).


Molslinjen har brug for cirka 100 frivillige statister. For at holde styr på de tilmeldte, har vi oprettet en doodle, som du kan skrive dig på. Gå til doodle'en og tilmeld dig - klik her!


(Redigeret af Trine Schmelling - oprindeligt indlæg onsdag, 17. maj 2017, 08:31)